Wpis z mikrobloga

#genshinimpact

na kogo byście rollowali?

na kogo

• Furina C1 32.0% (8)
  • Varesa 28.0% (7)
  • ta Cloud Retainer Xiancośtam 40.0% (10)

Oddanych głosów: 25

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@naksu: Biorę Varesę, bo konstelacje są dla mnie useless z praktycznego punktu widzenia; ich jedyny sens jest wtedy, jeśli pomogą ci robić abyssa na full, a ja i tak robię na 33/36 i raczej jedna konstelacja w tę czy w tamtą nie zrobiłaby mi różnicy (i jakbym się spiął, to zrobiłbym 36 z tym, co mam w tej chwili, ale mi się nie chce). I nawet zakładając, że by pomogła,
  • Odpowiedz
@naksu: chyba bym oszczędzał na przyszłość. Nic z przyszłego patcha nie jest must have, a jak pytasz, to rozumiem że nie podobają ci się jakoś wyjąŧkowo
  • Odpowiedz
  • 1
@LeniwiecPracoholik @PiersKurczaka @Almagest @jombsik wzięłam Furmankę C1 teraz chyba trzymam na Skirk albo coś jednak w p------t mi tyle tych postaci trzeba zbierać konstele bo nie mam nawet tyle tego by je wszystkie wybudować w maksa a konstelacje to jakby budowanie bez budowania xd u mnie najmocniejszy jest Diluc C6 xddd
  • Odpowiedz
@naksu ja tez chwilowo odpuszczam ciągnięcie nowych postaci. Nie widzę sensu. Wezmę się w końcu za porządne zbudowanie postaci, bo póki co mam może 3 teamy do robienia abyss i te teamy współdzielą kilka postaci (ʘʘ)
  • Odpowiedz