Aktywne Wpisy

HoroLive +48
Nei rozumiem, jak ludzie mogą nie chcieć zostać rodzicami. Jest tyle plusów, które przewyższają minusy. Ludzie którzy nie chcą zdecydować się na dzieci są trochę egoistami, tylko co im po tym, że będą mieli teraz "łatwiej" skoro przyjdzie kiedyś smutek i starość? Kilka plusów posiadania dziecka:
Bezwarunkowa miłość – dziecko kocha Cię za to, kim jesteś, a nie za to, co masz czy co osiągnąłeś.
Więź rodzinna – budowanie bliskiej relacji z dzieckiem to
Bezwarunkowa miłość – dziecko kocha Cię za to, kim jesteś, a nie za to, co masz czy co osiągnąłeś.
Więź rodzinna – budowanie bliskiej relacji z dzieckiem to

Anawa73 +2
Mirki, pytanie do ekspertów bo się stresuję. Wymusiłem pierwszeństwo na radiowozie, policja wydała krótki sygnał dźwiękowy, nie wiedziałem jak się zachować, zjechałem na lewy pas i kontynuowałem jazdę. Na skrzyżowaniu radiowóz zatrzymał się na mojej wysokości na prawym pasie i wywiązał się następujący dialog:
-Chce Pan jeszcze raz prawo jazdy robić?
-No lepiej byłoby nie...
-No to lepiej nie.
Kontynuowaliśmy jazdę swoimi pasami, około pół kilometra dalej radiowóz zjechał przede mną na
-Chce Pan jeszcze raz prawo jazdy robić?
-No lepiej byłoby nie...
-No to lepiej nie.
Kontynuowaliśmy jazdę swoimi pasami, około pół kilometra dalej radiowóz zjechał przede mną na
Więc założyłem zrzutkę typowo pomoc doraźna na dojazdy i pomoc psychologiczna dla młodego by mógł ewentualnie odwiedzać że mną mame.
Link do zrzutki
https://zrzutka.pl/7rpkan
Nie wiem czy napisałem tam dobrze czy nie, ale nie chcę też zbierać na siłę. Zrzutke założyłem z poryczy szpitalnej więc też proszę o wyrozumiałość. Kto ma wewnętrzna potrzebę wpłacić niech wpłaci. Nie wiem też czy wołać osoby plusujacy ostatni wpis.
Jak by ktoś chciał by mi w czymś doradzić to słucham państwa.
Co u nas od ostatniego wpisu nadal leżymy z mlodym w szpitalu, jest nadzieja że dziś wyjdziemy czekamy na wyniki i wiem że leczenie domowe potrwa ponad 3tyg i będzie bardzo krucho z kasą
#chcesiewyzalic
Taguje też #pokazmorde
źródło: temp_file3725080952178955345
PobierzSzybko uzupełni się cel :)
p.s. - może zrób znalezisko, większe zasięgi.