Wpis z mikrobloga

@prawilnik: Oj jak prawda zabolała( ͡° ͜ʖ ͡°)Już pieski mitomana orgierdana atakują.Zapowiedzi mitomanow "Oblech będzie siedział, juz wnioski do prokuratury zostaly złozone" Rzeczyswistość - Na dzień 18.03.2025 żadne wnioski w sprawie wykorzystywania Krzysztofa Kononowicza przez opiekunów ani do komendy ani do prokuratury nie wpłynęły.Widac jak właśnie działają te wasze góra internetowe które albo już podobno złożyły zawiadomienia których nigdzie nie ma albo przygotowują 200 stronicowe wnioski
  • Odpowiedz
  • 0
@Ramzes33: Wy lateksy to nawet nie potraficie się kryć. Widać, że już gorąco i próbujecie za wszelką cenę zaklinać rzeczywistość. Nie możecie się doczekać wizyty CBŚP.
  • Odpowiedz
@prawilnik: Ja latex? Ciekawe,ciekawe prześledź najpierw moje wpisy a później wypisuj takie brednie, ja wiem ze u was jest tak że jak ktoś napisze wam prawde albo wytchnie wam klamstwa to zaraz jest albo latexem albo oblechem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ramzes33: Był w tej bajce również Szefito, który ciśnie równocześnie po Sradku i Olo? Szefito, który posiada dawny kanał Sradka.. Farmazony już wyleciały poza skalę i nikt tego nie kontroluje.
  • Odpowiedz