Wpis z mikrobloga

Poleci ktoś jakiś laptop w okolicach 3-4K (może być oczywiście mniej), który będzie służył właściwie jedynie do pracy, czyli pisanie maili, przeglądanie CV, rzeczy stricte biurowe, ewentualnie przeglądnie internetu. Zależy mi na tym by był możliwie jak najmniej awaryjny, nie zacinał się i w miarę długo trzymał na baterii.

#laptopy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vester2005: MacBook, do takich celów kupiłem kiedyś m1 i do codziennego korzystania jest świetny + bateria z wydajnością dużo lepsza niż jakikolwiek inny laptop jakiego miałem
  • Odpowiedz
@Vester2005: jak nie musi być nowe to w tej cenie kupisz w prawie idealnym stanie poleasingowego ThinkPada który cię pewnie przeżyje a jak coś się rozwali to za grosze w dowolnym serwisie czy wymienią części

thinkpady z serii P51/P52, X1 (rzadziej spotykane), kupowany od serwisu laptopów będzie miał oryginalnego windowsa i przeważnie rok gwarancji sprzedawcy
  • Odpowiedz
@Vester2005: Nie będzie, natomiast przy tak prostych wymaganiach to też nie będzie jakiś rocket science. Instagramerki sobie z tym radzą, Ty nie dasz rady? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak na serio, nie wiem jak inne, ale ten mój M1 chociażby nie ma wiatraka, więc jego praca jest całkowicie cicha. Bateria trzyma tak długo, że w ogóle nie muszę myśleć o tym, żeby siadać obok gniazdka,
  • Odpowiedz