Wpis z mikrobloga

Od końca lipca 2024 jadę sobie #kamper i robię #pracazdalna. Zielone to już za mną, a czerwone w planie do lipca 2025. Wczoraj pykło 20 000 km. Kamperek ma 32 lata. Takie to moje i żonki #podroze

Odwiedzone: Szwecja, Norwegia, Finlandia, Estonia, Łotwa, Litwa, Polska, Niemcy, Francja, Hiszpania, Maroko, Portugalia.
Plan na: Włochy, Albania, Chorwacja, Macedonia, Serbia, Kosowo, Węgry i Słowenia.
LeciKrecikPl - Od końca lipca 2024 jadę sobie #kamper i robię #pracazdalna. Zielone t...

źródło: traska

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Hymer B544 n

A jak z częściami? Zamienne od Fiata czy Cytryny? Mi to się ten Hymer z MB Sprinterem kojarzy. Nie wiem czemu. Może kiedyś takiego widziałem i coś mi w głowie zakodowało się, że Hymer to MB;)
@LeciKrecikPl:
  • Odpowiedz
@LeciKrecikPl: A napisz jak możesz, ewentualnie na PW, koszt zakupu kampera? Może być taka cena ostateczna, bo wiem, że pewnie kilka napraw po zakupie robiłeś. Ja jak czytam ogłoszenie bez wkładu własnego 20 lat i więcej pojazd to mam przed oczami zdjęcie Cichopek i plansza na dole: aktorka. Wierzyć w takie rzeczy można, ale nie powinno się, jak mawiał nauczyciel w szkole podstawowej z informatyki i matematyki;)
  • Odpowiedz