Wpis z mikrobloga

#kononowicz Ekodizel wczoraj u szczoty powiedział że chodzi dalej po domku drewnianym, chciałby sprzedać pamiątki po Kononowiczu z tego domku i podzielić się hajsem xD. Czeczot natomiast zaraz po tym gdy wspólnie z pieczarkowym baronem śmiali się z tego że Axl Rose wygląda jak gej, powiadomił że sam zorganizuje pożegnanie konona w Białymstoku, takie prawdziwe pożegnanie-imprezę i zaprasza na nie każdego chętnego. Komemoracja odbędzie się gdy zrobi się trochę cieplej. Takie kwiatki usłyszałem w przeciągu 5 min podczas wczorajszego lajta na kanale Nasz Głos. I. Dłużej wytrzymać nie dałem rady.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Arizona221: Nie bronie parszywca ale póki co powiedział że gdyby rodzina konona się zgodziła to on te pamiątki może sprzedać i podzielić się hajsem. Była jakaś 2.30 w nocy, ja kończyłem projekt i puściłem ich w tle. Ogólnie to wyglądali i zachowywali się jak n------i :D. Ciężko mi było robić swoją robotę i ogarnąć rozumem ich wywody jednocześnie. Na bank takich odklejek było więcej bo z tego co patrzę to
  • Odpowiedz