Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +262
no zobacz co k---a narobiliście
to ja tego nie zrobiłem
a kto kierowcą k---a jest
to ja tego nie zrobiłem
a kto kierowcą k---a jest

źródło: 13220cb0-7fed-11ef-aba9-4f98f849d00e
Pobierz
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: 13220cb0-7fed-11ef-aba9-4f98f849d00e
PobierzWykop.pl
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
@manlet185cm: aż tak trudne to nie jest. Minęło 21 lat od wejścia Polski do UE. Dzisiejszy nawet 28-latek czasy sprzed wejścia do UE pamięta z perspektywy co najwyżej piaskownicy. Wychował się już także z telefonem w ręce, więc tania kampania tiktoczkowa mentzena z populizmami "unia be" trafia na baaaardzo podatny grunt.
No i nie twierdzę że jest różowo, ale ludzie jednak nie doceniają jak dobrze żyje się w takim kraju jak Polska.
Ale sam fakt że połowa moich rówieśników deklaruje głosowanie na nich mnie przeraża
Juz telewizja serwowala glownie emocje, bo w 30 minutowych wiadomosciach ciezko o bardziej poglebiony przekaz.
Potem weszly tiktoki i twitty i zrobil sie gnoj kompletny.
Lud nie czyta, nie jest w stanie zweryfikowac informacji, nawet nie potrafi okreslic priorytetu waznosci.
Dane liczbowe nie istnieja, bo po co.
Mam kontakt z konfiarzami, ich braki w wiedzy ogol ej sa uderzajace.
@manlet185cm ostatnio dobrze to podsumowały w tv 2 babki, jedna spec od mediów, wniosek był że, na kandydatów antysystemowych, głosuje pewna grupa osób, które mówią że nie oglądają tv, że mają swoje niezależne media itp, i że paradoksalnie ta grupa jest
@manlet185cm: Zawsze było trochę edgy alternatywnek, które głosowały "za gospodarką" (wiem, bo sama byłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) ), teraz dzięki social mediom i algorytmom łatwiej sprawić wrażenie, że takich osób jest więcej, a tiktok jako