Aktywne Wpisy

Minieri +137
Zasnąłem przed chwilą w pociągu i obudziłem się tuż po mojej stacji - no klasyka, trudno. Wysiadam na wiosce, już 23:30 ale widzę światła na głównej drodze, co jakiś czas coś jeszcze jedzie to myślę pójdę próbować szczęścia zanim zadzwonię po taksówkę. Idę szosą w kierunku domu, świecę latarką w telefonie i macham. Do domu jakieś 5-6km, nie takie dystanse się wracało piechotą, ale to lata temu jak człowiek w formie był.

Itsu +23
Mireczki udało się (。◕‿‿◕。)
Nareszcie własny kąt. 3 lata budowy, z-----------a całymi dniami i nocami żeby jak najwięcej zaoszczędzić. Co się dało to robiłem sam - pozdro przede wszystkim dla Maria Budowlańca i tony innych kanałów budowlanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
#budujzwykopem
Nareszcie własny kąt. 3 lata budowy, z-----------a całymi dniami i nocami żeby jak najwięcej zaoszczędzić. Co się dało to robiłem sam - pozdro przede wszystkim dla Maria Budowlańca i tony innych kanałów budowlanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
#budujzwykopem

źródło: temp_file7647039024291044798
Pobierz
#nieglosujenarafala
#bekazpo #bekazpisu #bekazlewactwa #bekazprawakow #sejm #polska #neuropa #4konserwy #polityka
źródło: 1000016863
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@monotonya: zasługa obecnie rządzących. Tak jak pis z k0nfederacją obrzydzili ludziom "patriotyzm"
Oczywiście to negatywna praktyka. Ale raczej to miało tutaj miejsce, bo to jest przecież tekst na rękę obecnej władzy politycznej.
Chyba że na zlecenie PO Totalizator wycofał reklamy z WP aby WP nie stawiało w złym świetle PIS. XD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Idaho59: xD
Każdy kto pokazuje s--------e bandy tuska to pisowiec, a świat jest czarnobiały. Żegnam tuskobota.
@monotonya: Nie rozumiesz. Tu chodzi o to, że jedyne co ma do zaoferowania koalicja rządząca w porównaniu do PIS to to, że się uśmiechają:
- Stosują niehumanitarne pushbacki na granicy ale z uśmiechem
"xD"
@KamanBejbe: ...