Wpis z mikrobloga

Musze mniej myslec i wiecej robic, ale nie wiem jak. Gdy tylko zaczne analizowac swoje zycie, to mam ochote popelnic magika. Jeszcze jakos w miare umiem sie skupic na grach albo ciekawych ksiazkach fantasy, ale wszystko inne nie dziala. Nie potrafie sie niczego nowego nauczyc, bo zaraz odczuwam niepokoj.

#przegryw
akaisterne - Musze mniej myslec i wiecej robic, ale nie wiem jak. Gdy tylko zaczne an...

źródło: 1468107917018

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@espenio: Niedawno jeden z Wykopkow mi proponowal mikrodosing, ale Grok mi powiedzial, ze musialbym to skonsultowac neurologiem, bo mam malformacje zylna w placie czolowym. Tylko raz mi to krwawilo w liceum i wyladowalem na oddziale na kilka miesiecy.
  • Odpowiedz
@akaisterne To skonsultuj, tylko weź pod uwagę że stosunek danego lekarza do tego typu rzeczy może zaważyć na jego opinii. Bardziej myślałem o pełnym tripe, ale microdosing ludzie też polecają. Osobiście nie stosowałem micro.
  • Odpowiedz
@Quane Napisałem. Ogółem substrat zaszczepiony grzybnią jest w pełni legalny, dopiero owocniki są nielegalne. To tak jakby ktoś nie wiedział ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz