Wpis z mikrobloga

@MarianoaItaliano: Dobra d--a była. Jako wokalistka piękny głos, piękny wygląd i dobrze się ruszała na scenie.
Ciekawe dlaczego tak szybko zmarła.
Pewnie szalone lata i d---i.
Jak nasi artyści za komuny, którzy byli największymi chlorami i wyjechali na trasę koncertową do USA to niestety nie dawali rady fizycznie, ponieważ gorzała się lała a roboty od groma i odpoczynku praktycznie brak. Zachodnie gwiazdeczki było stać na czystą kokainę, więc dawały radę,
  • Odpowiedz
Pograłem sobie w GTA Vice City i mnie naszło na tego bangera.

@MarianoaItaliano: Vice City ma najlepszą ścieżkę dźwiękową złożoną z utworów na licencji w dziejach gier i nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym. Wszystkie stacje razem i każda z osobna bronią się do dziś w każdym aspekcie.
Pamiętam, jak za młodszego nastolatka zawsze po wejściu do samochodu zmieniałem stację właśnie na Flash FM, coby może usłyszeć
  • Odpowiedz
  • 2
@Ultimator @MarianoaItaliano Jeszcze jest VC Stories. Oryginalnie na konsole wyszlo. Mega odkrycie, podziekujecie mi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Zobaczylem to u ziomka na PC- jakis emulator mial. Nigdy nie gralem, ale sountrack tez taki sztos jak oryginalne VC
  • Odpowiedz
@bitrab: A to ja miałem okazję zagrać kilka razy na PSP u kuzyna. Kojarzę, że soundtrack to było właśnie trochę takie oryginalne Vice City, tylko z innymi kawałkami (z tego co teraz widzę, np. na V-Rock część twórców się powtarza, ale ma inne utwory, a część to inni wykonawcy - nadal jednak z topowej ligi).
Dłużej nie pograłem, bo sam od zawsze jestem wyłącznie pecetowcem, a gdy lata temu bawiłem
  • Odpowiedz