Aktywne Wpisy

pearl_jamik +5
moja przyjaciółka ma syna 5 lat. Ale k---a - nie obcina mu włosów i ten syn wygląda jak k---a dziewczyna. Jeszcze ma blond włosy - No kurt cobain, ale z 3 x dłuższymi włosami. Jak jej powiedzieć, że to c-----o wygląda ale żeby jej nie urazić? O co chodzi z tym trendem, żeby FACETOM dzieciom zapuszczać długie włosy? co to jest. specjalnie tak zapuszczacie, żeby na złość babci zrobić?
#dzieci
#dzieci

źródło: chlopiec-dlugie-wlosy
Pobierz
Fimke +621
Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
#muzyka #winyle
źródło: temp_file8312393560437180945
Pobierzźródło: temp_file6135287360024496485
Pobierzźródło: temp_file714237192697490927
Pobierzźródło: temp_file2559669075853436306
PobierzCiekawe dlaczego tak szybko zmarła.
Pewnie szalone lata i d---i.
Jak nasi artyści za komuny, którzy byli największymi chlorami i wyjechali na trasę koncertową do USA to niestety nie dawali rady fizycznie, ponieważ gorzała się lała a roboty od groma i odpoczynku praktycznie brak. Zachodnie gwiazdeczki było stać na czystą kokainę, więc dawały radę,
źródło: 1200x1200-000000-80-0-0
Pobierz@MarianoaItaliano: Vice City ma najlepszą ścieżkę dźwiękową złożoną z utworów na licencji w dziejach gier i nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym. Wszystkie stacje razem i każda z osobna bronią się do dziś w każdym aspekcie.
Pamiętam, jak za młodszego nastolatka zawsze po wejściu do samochodu zmieniałem stację właśnie na Flash FM, coby może usłyszeć
Dłużej nie pograłem, bo sam od zawsze jestem wyłącznie pecetowcem, a gdy lata temu bawiłem