Wpis z mikrobloga

Jeżeli istnieje coś takiego jak "aura kobieca", to ona to ma. Oglądałam ten serial kilkanaście razy, odświeżam go sobie co rok i za każdym razem ta Pani działa na mnie tak samo (no homo, ale od niej bije coś takiego, co ciężko opisać ( ͡° ͜ʖ ͡°)) #rodzinasoprano #thesopranos #sopranos #seriale #hbogo #lata90 #gimbynieznajo
paniswiata - Jeżeli istnieje coś takiego jak "aura kobieca", to ona to ma. Oglądałam ...

źródło: comment_1632002396P4GilNHEO5V7cwW41EMKPC

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@paniswiata: nie dziwie się, automatycznie gdybym ją dostrzegł posłałbym jej najlepszą wersję swojego przeszywającego spojrzenia i szarmanckiego uśmiechu. Piękna istota.
  • Odpowiedz
@paniswiata: oglądać, podziwiać, wielbić, adorować… wszystkim co ludzkie ciało posiada do takich czynności… ;) wybacz, jestem świeżo po rzuceniu dziewczyny , nawet nie wiem dlaczego odpowiedziałem na ten post. Już sam nie ogarniam , czy to ja jestem tym złym, że mam jakieś standardy wobec potencjalnej, mojej Partnerki… Fuck. This.
  • Odpowiedz
@paniswiata
Pewnie masz to gdzieś, ale po prostu chce napisać. Tak, Gloria coraz bliżej. Na celowniku jest już kilka i każda by coś ode mnie chciała... A wystarczyło kilka rzeczy w sobie przestawić... LOL. Pozdro, Love.
  • Odpowiedz
@paniswiata: nie dziw się, że mylą się one. Całe Soprano oglądałem tylko raz i była ta we Włoszech, ta która mu się przywidywała, u Melfi i od Ralfa. Wszystkie podobne do siebie. Widać, że Tony miał określony typ, a żona blondynka xd
  • Odpowiedz
  • 0
@InLove: określony typ kobiety? Był z blondynką (carmela), która suszyła mu łeb, a na boku miał zawsze brunetki. Tak jak ktoś wyżej napisał- Gloria była jedyną osobą, która nie pozwoliła sobie wejść na łeb i się dać uciszyć jakimiś blyskotkami. Skończyła jak skończyła (zastraszona przez jego przupasów), ale on też tego strasznie żałował później, bo sam miał okazję żeby ją zabić, no ale wymiekl. Ona wolała to zrobić samodzielnie i
  • Odpowiedz
@paniswiata: Znał ją od dziecka i to nie znaczy, że wolał blondynki. Myślę, że miał słabość do brunetek. Wzięło mi się to stąd, że kochanki były brunetkami, ale co tam kolorów włosów xd I nie wiem czy tamta wystraszyła się groźby, raczej straciła nadzieję. Ona chciała umrzeć, bo jeśli on nasyła kogoś, by ją uciszył, to zrozumiała, że to naprawdę koniec, a nie chciała żeby ktoś jeszcze kiedykolwiek ją zranił.
  • Odpowiedz