Wpis z mikrobloga

Jeżeli istnieje coś takiego jak "aura kobieca", to ona to ma. Oglądałam ten serial kilkanaście razy, odświeżam go sobie co rok i za każdym razem ta Pani działa na mnie tak samo (no homo, ale od niej bije coś takiego, co ciężko opisać ( ͡° ͜ʖ ͡°)) #rodzinasoprano #thesopranos #sopranos #seriale #hbogo #lata90 #gimbynieznajo
paniswiata - Jeżeli istnieje coś takiego jak "aura kobieca", to ona to ma. Oglądałam ...

źródło: comment_1632002396P4GilNHEO5V7cwW41EMKPC

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@paniswiata: nie dziwie się, automatycznie gdybym ją dostrzegł posłałbym jej najlepszą wersję swojego przeszywającego spojrzenia i szarmanckiego uśmiechu. Piękna istota.
  • Odpowiedz
@paniswiata: oglądać, podziwiać, wielbić, adorować… wszystkim co ludzkie ciało posiada do takich czynności… ;) wybacz, jestem świeżo po rzuceniu dziewczyny , nawet nie wiem dlaczego odpowiedziałem na ten post. Już sam nie ogarniam , czy to ja jestem tym złym, że mam jakieś standardy wobec potencjalnej, mojej Partnerki… Fuck. This.
  • Odpowiedz
@paniswiata
Pewnie masz to gdzieś, ale po prostu chce napisać. Tak, Gloria coraz bliżej. Na celowniku jest już kilka i każda by coś ode mnie chciała... A wystarczyło kilka rzeczy w sobie przestawić... LOL. Pozdro, Love.
  • Odpowiedz