Aktywne Wpisy

faen0 +52
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

Świetna piosenkę ma Izrael. Gdyby nie to, że jest z nimi taka sytuacja, to chciałabym żeby wygrała.
Słyszeliście, że Justyna będzie bez skrzypka na Eurowizji?
@Hogataa26: Noo, ma kalendarz wypchany koncertami i nie będzie mógł być, ale niby jego wokal będzie nagrany. No ale szkoda, że nie będzie go fizycznie.
nie mówiąc o tym, że na tych zaplanowanych koncertach będzie naprawdę występował, a nie tylko udawał xddd
@rzep_psiego_ogona: Przecież on też śpiewał.
xD
@Edenes dokładnie. Ona chciała jeszcze złoty strój, który odbije światła na całą hale. Jeżeli nie będzie podwieszenia, to stawiam, że stracimy dużo. Niemniej oni mówili