Wpis z mikrobloga

Paczcie przyjaciele, moja nowa myszka gombuderowa ༼ຈل͜ຈ༽ Tym razem postawiłem na znaną już markę SteelSeries. ʕʔ Stara myszka Razer DeathAdder Elite już niezbyt dobrze działała, klikanie scrollem jakby nie zawsze łapało i momentami pojawiał się słynny dwuklik (Miałem już dwuklik w poprzednim Razer DeathAdder 2013) Pora na nowy sprzencior. Pozdrawiam przyjaciele ʕʔ
#kulfonix #gombuder #przegryw #steelseries
Kulfonix - Paczcie przyjaciele, moja nowa myszka gombuderowa ༼ຈل͜ຈ༽ Tym razem postawi...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

O panie. Moją ulubioną był mx518, jak siem popsuła to wziąłem g410 bodajże, do tej pory mamy tylko juz nie gram
  • Odpowiedz
  • 1
@qew12 To przyciski po lewej stronie. Łącznie jest ich aż 4 w porównaniu z moją starą myszką, gdzie obok kciuka były tylko dwa guziki. Są one bardzo przydatne ʕʔ
  • Odpowiedz
  • 1
@espenio To po co gombuder jak przyjaciel nie gra? ʕʔ Może to dobry czas by wrócić do spaniałych gier, stare klasyki czekają ( )
  • Odpowiedz
  • 0
@Doza: Dziękuje bardzo za radę przyjacielu ʕʔ Jak tak teraz patrzę to po bokach nie ma przyklejonych żadnych padów, mysz nie jest śliska, dobrze trzyma się ją w dłoni, nie ślizga się. ʕʔ
  • Odpowiedz