Wpis z mikrobloga

@krystian-stepaniak: ten j----y kretyn od początku tak robi, ze 2 miesiące temu już zapauzowałem stream jak pokazywał profil i zrobiłem reverse search to wyszło kilka wyników z ig dawcy i na pintereście xD
napisałem mu na czacie żeby foty ogarnął inne bo reverse search to każdy może teraz zrobić i ma ze 2 razy mniej par przez to, to zaczął jedynie drzeć ryja "rever co? o co ci chodzi??" i
  • Odpowiedz
@To_The_Moon: myślę, że te, które mu przychodzą na chatę są na to za głupie; przecież to oczywiste, że chodziło mi o te, które nigdy się nawet z nim nie sparowały, on nie łapie na tych boostach aż tak dużo par jakby mógł m. in. właśnie z tego powodu
poza tym naprawdę trzeba nie mieć wyczucia i doświadczenia żeby nawet bez weryfikacji nie zorientować się, że to fake chad z pinteresta
  • Odpowiedz
poza tym naprawdę trzeba nie mieć wyczucia i doświadczenia żeby nawet bez weryfikacji nie zorientować się, że to fake chad z pinteresta

@aysel-bayraktar: przeceniasz nasze polskie witaminki, przypominam, że sporo z jego aktorek to studentki w tym psychologii, przyszłe nauczycielki naszych dzieci itd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz