Aktywne Wpisy

pearl_jamik +14
moja przyjaciółka ma syna 5 lat. Ale k---a - nie obcina mu włosów i ten syn wygląda jak k---a dziewczyna. Jeszcze ma blond włosy - No kurt cobain, ale z 3 x dłuższymi włosami. Jak jej powiedzieć, że to c-----o wygląda ale żeby jej nie urazić? O co chodzi z tym trendem, żeby FACETOM dzieciom zapuszczać długie włosy? co to jest. specjalnie tak zapuszczacie, żeby na złość babci zrobić?
#dzieci
#dzieci

źródło: chlopiec-dlugie-wlosy
Pobierz
Fimke +1113
Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Jest do zrobienia wszystko - od podłóg po wszystkie meble - i przygoda dopiero się zaczyna, ale człowiek jest bardzo zadowolony że w wieku 26 lat zdołał uzbierać na wkład własny i mieć wystarczające dochody żeby wziąć kredyt (。◕‿‿◕。)
#nieruchomosci
Co z tego że jest ATH jak same dziwne układy albo cena wystrzelona w kosmos
Niestety u pośrednika zostałem wyruchany na 25k prowizji ale i tak się kalkulowało
Gratki, fajne uczucie być na swoim.
Trzeba zrobić podłogi + kuchnia + łazienka za kilka lat
Liczę że w tym roku jeszcze 35k wydam na remonty i będzie elegancko
Zamierzam sam wszystko robić
Ale frustracja u Mirków zrozumiała. 25k prowizji, mieszkanie do kapitalnego remontu. To wszystko waży kupę siana. Jak żyć?
@intires98: Jakieś południowe dzielnice?
Pośrednicy to największy rak społeczeństwa - prawie nic nie zrobią a wołają jak za zboże