Ta szczerość Tajek mnie ujmuje. One są takie nieskażone Zachodem, bez tatuaży, prostoduszne, niczego nie muszą udawać, a przy tym anielsko piękne. Idealny materiał na żonę.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: o stary, rob popcorn i ogladaj wszystkie filmiki jak placze do kamery o niej, mozna sie ksiazkowo uczyc czego nie robic od niego.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: Fajna się wydaje. W Polsce myślę, że też można takie jeszcze znaleźć. Mi się najlepiej gadało z kobietami z Zachodu akurat.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie " bez tatuaży" powiadasz... ? Ile razy i na jak długo byłeś w Tajlandii? xD bo tak po tych 2 słowach to wnoszę że niewiele ( ͡°͜ʖ͡°)
@omnitorbi: a to nie było ustawione? ja akurat kojarzę filmik jak gdzieś tam się na końcu gość się przyznaje że zrobił to pod zasięgi ¯\(ツ)/¯
#tajkizbajki #tajka #rozowepaski #niepopularnaopinia #zonadlapolaka #ciekawostki #oswiadczenie
Nie znam a co się stało?
@omnitorbi: a to nie było ustawione? ja akurat kojarzę filmik jak gdzieś tam się na końcu gość się przyznaje że zrobił to pod zasięgi ¯\(ツ)/¯