Aktywne Wpisy

szcz33pan +2516
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
Salido +194
Minął 14. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
53 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
57 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
53 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
57 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-5
Pobierz

Uwaga! Ważna informacja dla klientów i śledzących sprawę Assay Group, Assay Management, Assay ASI.
Historia w skrócie jest taka:
19 kwietnia 2023r. UOKiK wydaje ostrzeżenie konsumenckie (RWR - 25/2023)
https://archiwum.uokik.gov.pl/ostrzezenia_konsumenckie.php?news_id=19527
Zawiera w nim takie sformułowania jak:
Assay idzie do sądu (SOKiK), który 14 maja 2024r. częściowo przyznaje rację Assay (XVII Amz 77/23).
UOKiK odwołuje się i 26 września 2024r. Sąd Apelacyjny uchyla postanowienie SOKiK (VII AGz 521/24), to sprawia, że Assay przegrywa, a ostrzeżenie Prezesa UOKiK staje się prawomocne.
Kiedy UOKiK może ostrzec konsumentów?
I sąd apelacyjny właśnie uznał, że UOKiK miał do tego prawo.
No co tam @elperson, mamy prawomocny wyrok w sprawie Assay. Jaki fikołek teraz zrobisz?
#assay #uokik #knf #inwestycje #prokuratura
źródło: info z UOKiK
Pobierz