Wpis z mikrobloga

#audiobook #pytanie #ksiazki

Cześć audiobookowe Mirki i Mirabelki.
Jako że ostatnio dużo jeżdżę służbowo i chciałbym przesłuchać trochę książek, szukam najlepszej cenowo oferty aby to robić. Z tego co widzę, obecnie są jakieś abonamentowe opcje, ale nie znam się na tym kompletnie i nie wiem czy bardziej się opłaca w ten sposób, czy po prostu mimo wszystko najbardziej opłacalne jest kupowanie konkretnych tytułów.

Podpowiecie co obecnie wychodzi najlepiej?
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja bardzo dużo jeżdżę i korzystam z audioteki, tak średnio książki trwają około 12 godzin to taka trasa np. Kielce Wrocław Kielce to już jest 8 godzin w ciągu jednego dnia 😊
  • Odpowiedz
  • 0
@gelecekten @SkladanyScyzorykwPoniedzialek

Przykładowo odpaliłem sobie w audiotece Hrabiego Monte Christo. Jest to wersja próbna i jest napisane, że jeśli jest sie w audioteka club, to cena jest niższa. Tak to działa? Nie tak, że jak płacisz to masz wszystko w ramach abonamentu? Zwłaszcza, że to stara, znana powieść.
  • Odpowiedz
@Aclyoneus 1 część jest cała w abonamencie, druga już jest dodatkowo płatna. Na tyle co przeglądałem to wszystkie aplikacje teraz działają tak że masz abonament i masz dostęp do jakiejś części zawartości audiobooków, a reszta jest dodatkowo płatna. Z Legimi zrezygnowałem bo nagle się okazało że większość była dodatkowo płatna.
  • Odpowiedz