Wpis z mikrobloga

Jak ktoś uważa że wrzosek jest zaślepiona polityczną zemstą to niech zobaczy jej wywiad z republika. Jak spokojnie i merytorycznie wyjaśnia pisowskich oszolomow. Nie jednemu pękła by żyłka. To taki poziom debilizmu że nie ma skali.

#polityka #polska #sejm #bekazpisu #bekazprawakow
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TenXen47: polityczny to był Romelczuk, co na telefonie ustawiał z Romanowskim postępowanie, Wrzosek potrafi oddzielić swoje wypowiedzi medialne czy społecznościowe, od swojej pracy.
  • Odpowiedz
Jak ktoś uważa że wrzosek jest zaślepiona polityczną zemstą

@TenXen47: ja uważam (wyborca KO). Dawanie jej takich spraw, to argumenty dla pisowców. Serio tak mało jest prokuratorów w Polsce, że trzeba akurat tę najbardziej medialną dać?
  • Odpowiedz
@TenXen47: Jeden wywiad z jednej strony a z drugiej setki (jak nie tysiące) twittów, gdzie jednoznacznie popiera jedną partię. Rozumiem, że nie widzisz problemu w tym, że prokurator bierze udział w kampanii wyborczej?
  • Odpowiedz
Jeden wywiad z jednej strony a z drugiej setki (jak nie tysiące) twittów, gdzie jednoznacznie popiera jedną partię. Rozumiem, że nie widzisz problemu w tym, że prokurator bierze udział w kampanii wyborczej?

@Frundsberg: co to za pisowski spin? wiesz, kto był PROKURATOREM GENERALNYM przez 8 lat rządów PiS?
  • Odpowiedz
@paragonik: Pisowski spin? Prokurator generalny, to równocześnie minister sprawiedliwości czyli polityk, tak za czasów PiS jak i PO (wiem, że PO to zmieniła w 2010 a PiS przywrócił, no i zostało jak jest). Prokurator generalny nie prowadzi postępowań, tylko sprawuje nadzór nad prokuraturą jako całością.

Ja miałem na myśli prokuratora rejonowego/okręgowego, prowadzącego konkretne postępowania, który bierze udział w kampanii wyborczej. Znasz jakieś takie przypadki (poza Wrzosek)?
  • Odpowiedz