Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: @haabero: nie no gry swoją drogą, ale hardware można kupić zaraz po premierze. raz mnie tylko wyrobili i zostałem ambasadorem nintendo 3ds ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak to lepiej było mieć starszego gamecube (z wyjściem cyfrowym) albo starsze wii (z portami gamecube).
  • Odpowiedz
@Kryspin013: @haabero: nie no gry swoją drogą, ale hardware można kupić zaraz po premierze.

@inrzynier: nie wiadomo jak teraz będzie, ale zazwyczaj pierwsze wersje konsol mają problemy i historycznie nintendo ten problem nie omija. + też wiadomo kwestie osobiste ale pierwsze wydania to te biedne wydania, więc ja sobie pewnie poczekam na jakąś wersję OLED.
  • Odpowiedz
historycznie nintendo ten problem nie omija

@Kryspin013: nie znam takiego przykładu mówiąc szczerze, a jestem z nimi od czasów snesa, więc chętnie usłyszę, które konsole nintendo miały problemy.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: nie znam takiego przykładu mówiąc szczerze, a jestem z nimi od czasów snesa, więc chętnie usłyszę, które konsole nintendo miały problemy.

@inrzynier:
GBA kiepski przetwornik DAC (naprawiony dopiero w późniejszych rewizjach)
DS, łatwo pękajace zawiasy, słabe ekrany, szybko degradująca się obudowa
3DS - łuszczenie się obudowy, odpadający lakier, przecieranie
  • Odpowiedz
@Kryspin013: no to mogłeś jeszcze w ogóle dorzucić słaby ekran w GBA XD
DS to mam wrażenie, że mówisz o Lite
a reszta to nie wiem, gdzieś na gbatemp może znaleźli się ludzie z tymi problemami, ale nie była to skala rroda czy jakiegoś grubego fuckupu, ale to tylko moje zdanie. taki mój 3ds z premiery ma się dobrze, to samo wii i wii u. w switchu mi padł jeden
  • Odpowiedz
@LZBNZ: Szekle już odkładam. Pewnie rozsądek pójdzie się chrzanić i zostanę testerem hardware'u na własne życzenie w pierwszym rzucie. Switch odbudował moje giercowanie coś co ani pecetowi ani xboxowi się nie udało.
  • Odpowiedz