Wpis z mikrobloga

#przegryw #p0lka #przemyslenia #blackpill #samotnosc #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski

Biorąc pod uwagę to, jak wielu mężczyzn jest ewolucyjnie wytrenowanych przez kobiety, nie zauważają oni tego, jak bardzo dali sobie wejść tymże kobietom na głowę, zarówno w ujęciu jednostkowym (czyli swoim partnerkom) jak i społecznym, gdy weźmiemy pod uwagę ogół kobiet i ciągłe próby dogadzania im. Oczywiście kosztem mężczyzn, co powoduje ich dyskryminację. Paradoksem jest to, że najczęściej odbywa się to pod hasłem równouprawnienia.

Tacy mężczyzni nie dostrzegają faktów, tak jakby ktoś rzucił na nich czary. W dużej mierze odpowiada za to biologia.

Po co ten mój wywód. Chodzi o to, że dla takich mężczyzn jesteśmy szczególnymi wrogami. Dlatego nas ośmieszają i obrażają. Rzucają oskarżeniami o mizoginię w sytuacjach, gdy opisujemy absurdy ze strony kobiet. To jest właśnie absurdem, nie możesz nic powiedzieć o kobietach, bo z miejsca przykleją ci łatkę mizogina. Dlatego tacy mężczyzni będą posłusznie popierać ludzi, którzy mają na sloganach hasła walki o prawa kobiet. Będą też za wpuszczaniem nielegalnych imigrantów bo tego chcę kobiety. A dlaczego tego chcą kobiety? Cóż, odpowiem nie wprost. Z jakich przyczyn kobiety zwłaszcza te młode i w średnim wieku, były niechętne wpuszczaniu uchodźców z Ukrainy, z których większość stanowiły kobiety? Nie wierzycie? Sami sprawdźcie ankiety z okresu początku wojny. Natomiast jakoś imigranci z białoruskiej granicy, pochodzący z Afryki i Bliskiego wschodu nie przeszkadzali tym kobietom i były chętne wpuszczaniu ich.

Kobiety nie grają do wspólnej bramki z mężczyznami. One grają pod siebie. Mężczyźni popełniają błąd, wspierając ich w tym. Tym samym w szerszym ujęciu czasowym szkodzą wszystkim mężczyznom.

Dlatego to o czym często tutaj piszemy, a więc powszechna wśród polskich mężczyzn mentalność cuckolda, to nie żart, a stwierdzenie prawdy.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kopytnik_1: Ja już przestaje winić kobiety. Z takim kukoldyzmem jaki jest w Polsce to nic dziwnego, że tak się zachowują. Kobieta nasra na chłopa i ten się cieszy xDDDDD

Faceci w USA coś zrobili i nawet kukoldy teraz przepraszają za swoje czyny a w Polsce? Jak zwykle tragedia.

Jest praktycznie niemożlwie znaleźć kobietę, która umie kochać bez egoizmu i wojna damsko-męska trwa nawet w związku.
  • Odpowiedz
@pkf2k93f3450ig: Polska jeśli chodzi o rynek matrymonialny to jest absolutny dramat. Faceci zahukane kukoldy i pantofle mające w związkach g---o do gadania oraz zakompleksione do bólu laski lecące na odpady z trzeciego świata w myśl zasady "byle nie Polak".

Tajlandia i pod względem demografii Korea Południowa Europy w jednym. It's over.
  • Odpowiedz