Aktywne Wpisy

chico_lachowski +17
istnieje jeszcze jakiś serial jak LOST albo breaking bad (+BCS) ktory wciagnie tak bardzo? szukam i znalezc nic nie moge, same g---o.
#seriale
#seriale

źródło: {FEDE0422-23C2-424A-9C73-E0684AFFC409}
Pobierz
rayman_s +39
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
W nawiązaniu do mojego wczorajszego wpisu KLIK, wrzucam streszczenie mojego spotkania z lidlową niewiastą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Okropnie się stresowałem, ale ogólnie nie było najgorzej.
Spotkaliśmy się niemal punktualnie w ustalonym miejscu. Już na dzień dobry przywitaliśmy się serdecznie, a ona - tak trochę z zaskoczenia -wymusiła na mnie przyjacielskie przytulenie, które, przyznam,
W nawiązaniu do mojego wczorajszego wpisu KLIK, wrzucam streszczenie mojego spotkania z lidlową niewiastą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Okropnie się stresowałem, ale ogólnie nie było najgorzej.
Spotkaliśmy się niemal punktualnie w ustalonym miejscu. Już na dzień dobry przywitaliśmy się serdecznie, a ona - tak trochę z zaskoczenia -wymusiła na mnie przyjacielskie przytulenie, które, przyznam,
znowu 3 osobyodladly z tego dwie - @piromanu i @Witaj_przyjacielu to ogromne rozczarowanie
juz prawie zaraz polowa ekipoy startowaj odpadnie
nie wiem co grubasy maja w glowie nie wpisujac danych caly tydzien i liczac ze co? ze nie zapomna? ze zasady ich nie obowiazuja?
dziwne, ale co zrobic
widac sa grubi bo w glowie nie maja za duzo rozumu
mniej osob przytylo tynmrazem bo tylko 6
zgubilismy poinad 18 kg w tym tg co jest dobrym wynikiem
w podziale na grupy to wygklada to tak:
1 grup3 wygrala znowu @ChlopoRobotnik2137
2 grupe wygral @@logika_logistyka ale wygrac te grupe to jak zabrac dziecku cukierka - wiekszosc odpadla bo sa debilami, 3 przyutyloi a 2 nie zmienilo wagi, jedynie @logika_logistyka cokolwiek schudl
3 grupe wygrala @kollataja123
4 grupe wygral @Wikariush - @cadmus nie wygral juz 2 tyg z rzedu, leniuch
5 grupe wygral @CrazyPie ponownie, @Kurvinox_domino ewidentnie odpuscil
stracilism LACZNIE 369,45 kg
sporo, ale wciaz nie tak duzo jakbym chcia
u mnie np juz jest kryzys, kusi by tym pieprznac i w ogole zamknac calosc tego burdelu w p---u
no ale sa zobowiazania wobec innych grubasow wiec mimo ze sa leniwymi spaslakami i permanentnie rozczarowuja to jednak czesc choc jest aktywna i sie stara
z plusow to przetestowqalem piuerwszy raz post - wyszlo 44 godziny bez jedzneia bo akurat bylem z diecmi w restauracji i glupio mi bylo nic nie zjesc, choc glodny niebylem
na pewno powtorze bo jest to zadziwiajaco latwe
ja jestenm juz pawie na koncu drogi
zaczalem igrzyska prawie rok temu z waga ponad 98, teraz mam 80,3
zostalo mi 3 kilo do celu, pozniej oczywiscie chcialbym oprzybrac miesni, choc to pewnoi nie mozliwe w wieku 45 lat i bedac mna
ale moze sie uda
jak by sie ktos zastanawial to tak, igrzyska dzialaja
jak tylkoniejkestes leniwa spasiona p---a, ale wiekszosc grubasow wlasnie taka jest i oni sa sami sobie winni
i nie, ich ciala nie sa pieknie, sa oblesne i jesli mysla inaczej to sie opszukuja
cialopozytywnosc to zlo
#odchudzanie #chudnijzwykopem
Ale grubasy nie słuchają mądrzejszego;(
Jaram się, bo wydawało mi się, że w pierwszych tygodniach szło mi najlepiej i wtedy nic nie wygrałem, a ostatnio złapałem większy kryzys. Ale rzeczywiście ostatni tydzień był jakiś ciut lepszy i udało się wygrać
Niestety 97 jest dla mnie OKROPNIE ACIEZKIE do przeskoczenia
Ale walczę!