Wpis z mikrobloga

#igrzyskabebzonow v4, podsumowanie dziestatego tygodnia,

znowu 3 osobyodladly z tego dwie - @piromanu i @Witaj_przyjacielu to ogromne rozczarowanie
juz prawie zaraz polowa ekipoy startowaj odpadnie
nie wiem co grubasy maja w glowie nie wpisujac danych caly tydzien i liczac ze co? ze nie zapomna? ze zasady ich nie obowiazuja?
dziwne, ale co zrobic
widac sa grubi bo w glowie nie maja za duzo rozumu
mniej osob przytylo tynmrazem bo tylko 6
zgubilismy poinad 18 kg w tym tg co jest dobrym wynikiem

w podziale na grupy to wygklada to tak:
1 grup3 wygrala znowu @ChlopoRobotnik2137
2 grupe wygral @@logika_logistyka ale wygrac te grupe to jak zabrac dziecku cukierka - wiekszosc odpadla bo sa debilami, 3 przyutyloi a 2 nie zmienilo wagi, jedynie @logika_logistyka cokolwiek schudl
3 grupe wygrala @kollataja123
4 grupe wygral @Wikariush - @cadmus nie wygral juz 2 tyg z rzedu, leniuch
5 grupe wygral @CrazyPie ponownie, @Kurvinox_domino ewidentnie odpuscil

stracilism LACZNIE 369,45 kg
sporo, ale wciaz nie tak duzo jakbym chcia

u mnie np juz jest kryzys, kusi by tym pieprznac i w ogole zamknac calosc tego burdelu w p---u
no ale sa zobowiazania wobec innych grubasow wiec mimo ze sa leniwymi spaslakami i permanentnie rozczarowuja to jednak czesc choc jest aktywna i sie stara

z plusow to przetestowqalem piuerwszy raz post - wyszlo 44 godziny bez jedzneia bo akurat bylem z diecmi w restauracji i glupio mi bylo nic nie zjesc, choc glodny niebylem
na pewno powtorze bo jest to zadziwiajaco latwe

ja jestenm juz pawie na koncu drogi

zaczalem igrzyska prawie rok temu z waga ponad 98, teraz mam 80,3
zostalo mi 3 kilo do celu, pozniej oczywiscie chcialbym oprzybrac miesni, choc to pewnoi nie mozliwe w wieku 45 lat i bedac mna
ale moze sie uda

jak by sie ktos zastanawial to tak, igrzyska dzialaja
jak tylkoniejkestes leniwa spasiona p---a, ale wiekszosc grubasow wlasnie taka jest i oni sa sami sobie winni
i nie, ich ciala nie sa pieknie, sa oblesne i jesli mysla inaczej to sie opszukuja
cialopozytywnosc to zlo

#odchudzanie #chudnijzwykopem
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A ja tak schudłem / albo widać schudłam :D że mi @wykopowy_brukselek zmienił w podsumowaniu płeć :D dobrze, że jak powiedział pan kandydat są dwie puci :P bo by może jeszcze na jakąś inną zmieniło :P
Jaram się, bo wydawało mi się, że w pierwszych tygodniach szło mi najlepiej i wtedy nic nie wygrałem, a ostatnio złapałem większy kryzys. Ale rzeczywiście ostatni tydzień był jakiś ciut lepszy i udało się wygrać
  • Odpowiedz
mój wynik nie powala, ale 4kg to zawsze 4kg mniej :D celu 80kg nie osiągnę, choćbym się zesrał (kloca 3kg nie postawię), ale tu co chwila zimno, teraz chory jeszcze jestem, miałem okres refeedu, teraz też pewnie trochę dotyję.. najważniejsze żeby się opamiętać w porę i jechać dalej
  • Odpowiedz