Aktywne Wpisy

1-2-3 +18
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie

źródło: zdj
Pobierz
MosleyOswald +168

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
A tak na serio: jesteś wierzący?
Myślałem że będę biednym menelem już zawsze, ale się okazałem tylko menelem i mogłbym być tym mitycznym wesołym wujkiem chrzestnym xd
@NothinButMammal: no to powiesz im że jesteś niewierzący i elo. Nie ma za co.
Raz na jakiś czas się spotkać i tyle. Nie ma przymusu się angażować jakoś mocno, ja swoich chrzestnych ostatni raz widziałem na komunii chyba xd
A fajnie by było mieć jakiś kontakt z dalszą rodziną niż rodzice rodzeństwo. To pozytywnie wpływa na relacje
A to znajomi, to inaczej, sam wiesz czy to dobrzy znajomi, a to fajne takie jeśli chcą
Zresztą znikaj na czarnej liście.
-Czemu nie?
-Przecież jestem niewierzący.
-No i co z tego?
XD