Aktywne Wpisy

Pokażę Wam kawałek mojej mordy ʖ͡º)

źródło: temp_file8581019454285615002
Pobierz
euklides +8
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
Przygotowuje się do maratonu + dość długie trasy rowerowe i na to wszystko siłka - zapowiadają się bardzo intensywne tygodnie.
Chce zadbać o kolana i stawy, żeby ochronić je przed ewentualnymi kontuzjami itp.
Jakiś czas temu, przyglądałem się tematowi i wyszło, że większość supli to lipa...
Może pojawiło się coś ciekawego wartego wydać trochę golda?
Mam już MSM + vit C + multiwitaminy, więc te składniki chce pominąć w tych różnych kompleksach, bo dostarczam to solo.
Ciekawi mnie czy warto iść w stronę kolagenu itp.
#mikrokoksy #silownia #bieganie #triathlon #fizjoterapia
To chyba trzeba taktować w kategorii wymówki dla koksów, którym sie nie chce w endurance, a wolą 6 powtórzeń i pogaduszki.
Bo to prawda.
@Wojtas87: Regeneracja, rozciąganie, a z działających substancji to test, HGH, deca, BPC.
Ogólnie jak jesteś sportowcem, to wiadomo że ogólna suplementacja witamin też jest ważna
Ja stosuje kolagen, kurkuminę, tran, szafran i wit. C ale żadnego z nich nie stosuje w celu poprawy kondycji stawów (nie mam jednak w każdym bądź razie problemów ze stawami)
Najlepiej jednak zadziała: odpowiednie progresowanie z objętością > poprawna technika > ćwiczenia rehab / prehab > doping > suplementy.
źródło: image
PobierzJaki kolagen stosujesz?
źródło: image
Pobierz