Wpis z mikrobloga

@snorli12: Ta chorobliwa zazdrość knura o to, ze jajor dupczył tu i tam zawsze mnie zastanawiała... w sensie, co w głowie knura było, czy on rzeczywiście był takim fanatycznie homofobicznym gejem kochającym majora, czy po prostu jakaś psychopatyczna obsesja na punkcie majora, że on jest mój i nikomu go nie oddam
szczególnie, że on zawsze był zazdrosny tylko o baby, nie facetów, czyli jak major używał przyrodzenia, co jeszcze bardziej
  • Odpowiedz
@SuabekPDW: czy ja wiem, czy takie wypominanie, że ta, czy inna ciągała za c---a jest wyrazem tego, że czuje się gorszy... może knur miał jakiś uraz sprzed lat, że żadna nie chciała dać dla jego i tak mu zostało, więc się wyżywał
  • Odpowiedz
@jqdro Myślę że w swoim umyśle konon uznawał majora za członka swojej rodziny, a wiadomo jak lubił władzić nad swoją rodziną i mieć na nią kontrolę. Oczywiście do czasu tak było, bo jak za czasów gumowego uniwersum skuciatego majora w okresie 2020/2021 do 2023 więcej na Belwederze nie było niż było bo ciągle się "wyprowadzał" (był wynajmowany przez rudego innym, bo przeszkadzał w robieniu kontentu) to konon już był bardzo "zimny"
  • Odpowiedz
@jqdro bardzo poważnie powątpiewam, że tak kiedykolwiek jakiekolwiek dupczenie miało miejsce. Major miał już beret tak popalonu nitro, że nie wykluczam, że tam już nie wszystko działało poprawnie
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: nie chodzi dla mnie o Moniczkę, czy k---y wypożyczane przez Tego, Którego Imienia Nie Warto Wymawiać, ale o zwykłe dziwki, do których sam chodził jako łajza w złotych czasach, a nieraz się chwalił na wilmach, czy podczas kłótni i knur wtedy też dla jego robił burdy
  • Odpowiedz