Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy każdy związek z kobietą jest takim emocjonalnym rollercoasterem?
Raz jest zajebiście, a potem nagle bez powodu wszystko zmienia się o 180 stopni.

Mój stan psychiki z miesiąca na miesiąc jest coraz gorszy.

Co ciekawe przez pierwszy rok było ciągle super. Dziewczyna nie jest karyną, wręcz przeciwnie - szara myszka dla anonka. Ale te zmiany nastrojów mnie dobijają. Raz jest tak że przez cały tydzień chce się ze mną widzieć, a innym razem są ciche dni przez parę dni bez żadnego powodu.

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim że stabilna emocjonalnie kobieta jest stabilnie. Nikt normalny i zdrowy na umyśle nie stosuje techniki cichych dni gdy jest zły, smutny, zazdrosny czy jakikolwiek inny. Jest to metoda manipulacji emocjonalnej którą stosują z reguły osoby mocno zaburzone psychicznie by osiągać jakieś swoje cele w relacji które często są kosztem drugiej osoby
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
organizacyjny-obserwator-38: Nie każdy, tylko taki z osobami (do dotyczy nie tylko kobiet) niedojrzałymi bądź z jakimiś problemami. W przypadku kobiet panuje jakaś dziwna tolerancja dla takich zachowań. Wytłumaczenie jest takie, że kobiety takie po prostu są.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
tolerancyjny-przewodnik-37:

a innym razem są ciche dni przez parę dni bez żadnego powodu.

@mirko_anonim: a Ty nie wyciągasz konsekwencji... Tylko się zalisz na wykopie i próbujesz siebie przekonax że tak ma być. Siebie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: istotne czy i od jak dawna mieszkacie razem bo gra wstępna w postaci randkowania nic nie pokaże a spędzanie razem weekendów też nie zawsze.

Widzę dwie opcje albo się znudziłeś albo borderline. Mówisz że dzień do kilku jest inaczej, także to raczej nie dwubiegunówka.

Nie mówię, że na pewno to ale ze względu na życiowe doświadczenie mogę się podzielić, że objawy idealnie
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: czasem te ciche dni to mechanizm obronny w unikającym stylu przywiązania. Wiem po sobie. Potrafię znikać z życia ludzi dość niespodziewanie. Ale fakt, osoba z bezpiecznym stylem przywiązania tj. normalna tak nie robi
  • Odpowiedz