Wpis z mikrobloga

Pseudo dpd paczkomaty to zart.
Wczoraj przy probie zrobienia zwrotu do zalando… nie dosc ze trzeba sciagac apke i inne uprawnienia jej dawac… to otworzylo mi skrytke z inna paczka gdzie byly dane osoby Imie nazwisko adres.
Zamknalem nacisnalem ze sie nie miesci paczka i kolejna orworzylo mi tez juz z paczka… zamknalem znowu ze wieksza…. I cudem udalo sie ze byla pusta. Pytanie czy to kiedys gdzies trafi czy ktos nie otworzy mojej paczki. Super to dziala i dane sa chronione.
Oczywiacie infolinia po 20 nie dziala, nie ma zadnego czatu ani nic zeby zglosic.
Nie polecam…

Ale za to polecam paczkomaty i DHLomaty
#dpd #testowanieoprogramowania
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bakardi: inpost niech ginie. Za ceny, za zrobienie gówna z aplikacji, za konieczność przeklikiwania sie przez regulaminy i inne bzdury, jak reklamy. A na dodatek mi też kiedyś otworzyło w nim skrytkę z czyjąś paczką
  • Odpowiedz
@zuligarson: mi żona wysłała etykiete z qrem i myslalem ze jak w inposcie, podbijam i po 5 sekundach paczka w rekach to nie bo k$@a żadnego ekranu, trzeba zakladac je$#ne konto w aplikacji, na jej numer telefonu, maila...nigdy K więcej tego dziadostwa.
  • Odpowiedz
@Wik366: pewnie ktoś z rodziny na poczcie robi ( ͡° ͜ʖ ͡°) paczkomaty które zapoczątkował InPost to jedna z lepszych rzeczy jakie powstały w XXI wieku.
  • Odpowiedz
@zuligarson: ta aplikacja to żart. Raz zamówiłem i dokładnie to samo - co to muszę jakąś appke instalować, rejestrowac się, uprawnienia dawać żeby jedną paczkę odebrać.

Odebrałem, odinstalowałem, nigdy więcej
  • Odpowiedz