@papugatotwardziel: no ona po prostu powinna iść do psychiatry, jest uzależniona. Najgorsze jest to, że typ ją pewnie za 5-10 lat kopnie w dupę i będzie kolejną upadłą gwiazdką pośmiewiskiem.
@dzisaskrajst: nie porównuje nawet tych dwóch czynności, medycyna estetyczna jest dla ludzi o ile nie chce się zrobić z siebie klona majkela jak Weronika. Natomiast nałogi zawsze prowadzą do jednego powolone wyniszczenie, skazanie najbliższych na oglądanie tego, potem jest już tylko równia pochyła brak finansów zmusza do łamania prawa żeby tylko działkę wziąć, wyniszcenie organizmu i śmierć.
@KonzWalony007: tak jest Weronika dobrze robi fajnie by było jakby jeszcze uszy poprawiła bo ma jakieś takie małe małżowiny wyglądają mało kobieco,.do tego te czoło niskie podniosła bym je wyżej ( ͡º͜ʖ͡º)
Skoro kobieta twierdzi że poprawia swoje niedoskonałości
@NiekazdemusieudajewAmeryce: Tutaj właśnie przynajmniej w moim odczuciu jest cały problem, obecnie bardzo często zwyczajnie uczy się kobiety takiego nie wiem jak to ubrać dobrze w słowa do końca żeby to miało odpowiedni wydźwięk, mówienia na około na każdej możliwej płaszczyźnie o rzeczach które robią w taki sposób, aby usprawiedliwić swoje słowa i czyny przed samą sobą i społeczeństwem. To już nie są zabiegi
@Cztero0404: szczerze powiem że sama posiadam tatuaże i cześć traktuje jako ozdobę a część na dla mnie znacznie, taka pamiątka z bolesnej przeszłości. Co do medycyny estetycznej sama nie stosuje, nie potrzebuje, nie chce ale prawdę mówiąc powiem ci jak to wygląda np. jeżeli chodzi o usta wszyscy się śmieją że kacze dzioby, obciagary prawda taka że tak jest facetów to kręci takie usta kojarzą im się z zajebistym fellatio
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
źródło: IMG_5038
Pobierz@NiekazdemusieudajewAmeryce: Tutaj właśnie przynajmniej w moim odczuciu jest cały problem, obecnie bardzo często zwyczajnie uczy się kobiety takiego nie wiem jak to ubrać dobrze w słowa do końca żeby to miało odpowiedni wydźwięk, mówienia na około na każdej możliwej płaszczyźnie o rzeczach które robią w taki sposób, aby usprawiedliwić swoje słowa i czyny przed samą sobą i społeczeństwem. To już nie są zabiegi