Wpis z mikrobloga

Jakiś czas temu moja ulubiona diva, którą uważałem za swoją dobrą przyjaciółkę oświadczyła mi że poznała kogoś i musi zakończyć naszą relację.
Kuźwa zabolało jak jasny hui, zwłaszcza że to była moja pierwsza kobieta w życiu. Czułem się serio jak bym zakończył związek na którym mi zależało.
Aż musiałem wziąć tydzień wolnego, bo byłem tak zezłomowany, czas znów pogodzić się z samotnością.
Jedyny plus tej próby jest to że udało mi się pozostać w trzeźwości z czego jestem mega dumny, a lekko nie było, korciło jak cholera.

#divyzwykopem #zwiazki #alkoholizm #samotnosc
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

oświadczyła mi że poznała kogoś i musi zakończyć naszą relację.

@Venice27: najgorzej to zakochać się w divie
( ͡° ʖ̯ ͡°) Idź do jakiejś nowej i wyszalej sie ale nie przywiązuj się znowu
  • Odpowiedz
  • 1
@AgentGRU: Za dużo kasy już przehuśtałem żeby pchać się w to znowu. Ale wydaje mi się że spełnienie seksualne było tego warte. Trochę mi to naprawiło postrzeganie pewnych rzeczy.
  • Odpowiedz
oświadczyła mi że poznała kogoś i musi zakończyć naszą relację

@Venice27: przecież ona to wymyśliła bo zauważyła że jesteś jakimś zaburzonym creepem który zakochuje się w pannie która daje d--y za kasę, będziesz ją stalkował itp. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Venice27: ciekawe ilu typom jak ty powiedziała to samo 😃. Choć pewnie jak koledzy wyżej piszą tobie tak tylko powiedziała bo byłeś creepe a 10 tygodniowo innych dalej robi jej dziury jak chce 😅
  • Odpowiedz
@Venice27: ziobro zdziwienia - i w zakresie twojego zakochania w wyobrażeniu o tej divie (tak, wyobrażeniu - bo pomimo, że może ci trochę o sobie odpowiedziała i nawet spedzaliscie jakoś czas oprócz keksu to nadal byłeś klientem, a coś mi mówi, że nie masz pojęcia jaka rzeczywiście jest na co dzień) bo wielu takich było przed tobą i będzie po tobie, a tak samo zero zaskoku, że divy mają też
  • Odpowiedz
musi zakończyć naszą relację.

@Venice27: jeszcze powiedz, że z kwiatami do prostytutki chodziłeś i całowałeś w rączkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) To są skutki, gdy gooner powącha cipę po raz pierwszy. Byliście w tymczasowym układzie za pieniądze. Ona znalazła bogacza z kasą i będzie go doiła, ty z 200 zł płacącego na raty byłeś tylko problemem ;)

Dalny co myślicie o #divyzwykopem - te
  • Odpowiedz