Aktywne Wpisy

Kingside +128
Pani z przedszkola udostępniła rodzicom galerie zdjęć z sesji w przedszkolu, zdjęcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zł xd mamy sobie wybrać zapłacić i wtedy dostajemy odbitkę na maila. Pani nie wzięła pod uwagę że są świetne narzędzie #ai do usuwania znaków wodnych i teraz jestem parę złotych do przodu. Żyć trzeba umić mówię wam

greg_uk +33
TL;DR Mam mega doła, bo nie mam fachu, jestem chory i uzależniony. Ale chcę jeszcze powalczyć i szukam rad mądrych, dobrych ludzi!
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś

Kuźwa zabolało jak jasny hui, zwłaszcza że to była moja pierwsza kobieta w życiu. Czułem się serio jak bym zakończył związek na którym mi zależało.
Aż musiałem wziąć tydzień wolnego, bo byłem tak zezłomowany, czas znów pogodzić się z samotnością.
Jedyny plus tej próby jest to że udało mi się pozostać w trzeźwości z czego jestem mega dumny, a lekko nie było, korciło jak cholera.
#divyzwykopem #zwiazki #alkoholizm #samotnosc
@Venice27: najgorzej to zakochać się w divie
( ͡° ʖ̯ ͡°) Idź do jakiejś nowej i wyszalej sie ale nie przywiązuj się znowu
Chłop się w divie zakochal....( ಠ_ಠ)
Dobrze ze nie zdazyles się jej oświadczyc
@Venice27: przecież ona to wymyśliła bo zauważyła że jesteś jakimś zaburzonym creepem który zakochuje się w pannie która daje d--y za kasę, będziesz ją stalkował itp. ¯\(ツ)/¯
@Venice27: współczuję facetowi, pewnie nic nie wie
@Venice27: jeszcze powiedz, że z kwiatami do prostytutki chodziłeś i całowałeś w rączkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) To są skutki, gdy gooner powącha cipę po raz pierwszy. Byliście w tymczasowym układzie za pieniądze. Ona znalazła bogacza z kasą i będzie go doiła, ty z 200 zł płacącego na raty byłeś tylko problemem ;)
Dalny co myślicie o #divyzwykopem - te