Aktywne Wpisy

#slubodpierwszegowejrzenia
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
Jesteś skazany na obecność/randkę z kobietą nie w Twoim typie. Co robisz?
- Jesteś dla niej lekceważący i chamski 3.7% (5)
- Zlewka totalna i byle wytrzymać do końca 15.6% (21)
- Proponujesz koleżeństwo 17.0% (23)
- Starasz się poznać, a nuż to fajny człowiek 48.9% (66)
- Nie jestem targetem pytania 14.8% (20)

lubie-sernik +1
Jakie macie nałogi? Ja mam palenie papierosów.

1. Czy istnieje darmowa alternatywa dla aplikacji YouTube, która blokuje reklamy (tak jak SmartTube na Android TV)
2. Czy nie ma problemów z działaniem #iptv
3. Z kompa w windowsem udostępniam po sieci folder w którym są filmiki i odpalam je na Android TV apkami MX Player albo VLC. Działa to na LG?
#tv #telewizory #lg #led #elektronika #rtv #oled #telewizja #telewizor #smarttv
1. Dosyć łatwo można przełączyć telewizor w tryb deweloperski i zainstalować YouTube bez reklam.
2. Używałem chwilę Kodi - działał.
3. Z takim prostym udostępnianiem multimediów po sieci miałem problem, ale zainstalowałem Serviio, wskazałem folder z materiałami i już telewizor widzi serwer multimediów jako źródło DLNA. Systemowy player sobie radzi z różnymi formatami i napisami.
2. Mam Smart IPTV apke i działa wyśmienicie
3. Nie wiem,
2. Nie ma
3. Podano już tutaj dobre rozwiazanie
Część osób pewnie zna tą metodę, ale dla tych, którzy nie znają wrzucam instrukcję.
Tworzymy bezpłatne konto programisty LG webOS tutaj: https://webostv.developer.lge.com/login (jeśli masz już zwykłe konto LG, po prostu się na nie zaloguj, aby włączyć również konto programisty).
Włączymy telewizor i
@KaweX: To płatna apka?