Aktywne Wpisy

salvador94 +736
W nawiązaniu do tego wpisu i każdego kolejnego w temacie mamy w końcu przełom w sprawie - NFZ złożył zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Czy warto zgłaszać nieprawidłowości? Warto
Warto czekać aż NFZ przeanalizuje sprawę? Warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#medycznewyludzenia
Czy warto zgłaszać nieprawidłowości? Warto
Warto czekać aż NFZ przeanalizuje sprawę? Warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#medycznewyludzenia

źródło: temp_file6778559970244183090
Pobierz
alylayl23 +2
przychodze z pytaniem, mam 30 lat pracuje sobie zdalnie w domu u matki od 3 lat.
zarabiam okolo 10-13k netto, praktycznie 80% wyplaty zostaje mi na koncie
na nic ciekawego nie wydaje pieniedzy, mam juz na koncie 140k zlotych oszczednosci, pytanie co mozna z nimi zrobic? co wy byscie zrobili?
na mieszkanie za malo, prace mam dobrze platna ale nie za bardzo pewna zeby ladowac sie w kredyt na mieszkanie
co najlepiej zrobic z takimi
zarabiam okolo 10-13k netto, praktycznie 80% wyplaty zostaje mi na koncie
na nic ciekawego nie wydaje pieniedzy, mam juz na koncie 140k zlotych oszczednosci, pytanie co mozna z nimi zrobic? co wy byscie zrobili?
na mieszkanie za malo, prace mam dobrze platna ale nie za bardzo pewna zeby ladowac sie w kredyt na mieszkanie
co najlepiej zrobic z takimi
1. Czy istnieje darmowa alternatywa dla aplikacji YouTube, która blokuje reklamy (tak jak SmartTube na Android TV)
2. Czy nie ma problemów z działaniem #iptv
3. Z kompa w windowsem udostępniam po sieci folder w którym są filmiki i odpalam je na Android TV apkami MX Player albo VLC. Działa to na LG?
#tv #telewizory #lg #led #elektronika #rtv #oled #telewizja #telewizor #smarttv
1. Dosyć łatwo można przełączyć telewizor w tryb deweloperski i zainstalować YouTube bez reklam.
2. Używałem chwilę Kodi - działał.
3. Z takim prostym udostępnianiem multimediów po sieci miałem problem, ale zainstalowałem Serviio, wskazałem folder z materiałami i już telewizor widzi serwer multimediów jako źródło DLNA. Systemowy player sobie radzi z różnymi formatami i napisami.
2. Mam Smart IPTV apke i działa wyśmienicie
3. Nie wiem,
2. Nie ma
3. Podano już tutaj dobre rozwiazanie
Część osób pewnie zna tą metodę, ale dla tych, którzy nie znają wrzucam instrukcję.
Tworzymy bezpłatne konto programisty LG webOS tutaj: https://webostv.developer.lge.com/login (jeśli masz już zwykłe konto LG, po prostu się na nie zaloguj, aby włączyć również konto programisty).
Włączymy telewizor i
@KaweX: To płatna apka?