Aktywne Wpisy

Kingside +337
Pani z przedszkola udostępniła rodzicom galerie zdjęć z sesji w przedszkolu, zdjęcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zł xd mamy sobie wybrać zapłacić i wtedy dostajemy odbitkę na maila. Pani nie wzięła pod uwagę że są świetne narzędzie #ai do usuwania znaków wodnych i teraz jestem parę złotych do przodu. Żyć trzeba umić mówię wam

MistrzPatelnii +36
#assassinscreed #gry to ja dziś po pracy, choć już 1h pograłem xdd nie wytrzymałem presji :d

źródło: 1000007773
Pobierz
#ajemge1 #bekazpodludzi #patostreamy
@technojezus: p---------e jak moich rodziców w 2013 roku kiedy kupowałem BTC za 700$ xD
Chłopie, jak on zarobi 2 dyszki miesięcznie, dostanie kilka walk (a chłop młody więc ma potencjał) to zarobi kilka baniek, kupi za to 5-10 mieszkań i ma natywne 10-15k miesięcznie i nie będzie musiał już do końca życia pracować w wieku 30-35 lat a ty się martwisz co gość
Ale moja wersja zycia geja to: dusigrosz po wsze czasy, wszystkie oszczednosci na koncie i powrot.do rodzicow w razie w
Chłop jeszcze młody, ogarnie się i jak dobrze wykorzysta potencjał to będzie mu się lepiej żyło niż niejednemu z nas
a typy co piszą "co on będzie robił za 15 lat" to total przegrywy etatowcy co mają zakodowany tylko jeden program - rano wstać do roboty i przerobić 8h xD
Tacy ludzie nie ogarniają, że życie to nie schemat i można
Jeśli siedząc w domu zarobisz choć raz w życiu x2-3 tyle co byś zarobił na etacie, to nigdy ci nie przejdzie przez myśl pracować na etacie.
Ja np nigdy nie pracowałem na etacie, bo to strata czasu i życia i te poczucie, że masz kogoś nad sobą, dla mnie to niewolnictwo i myślę, że masz strimerów itp ma podobny mental, inaczej by tego
@stasiu84 było info, że to fake
Czy ja wiem? Z musialo jak robił zakupy to wyszedł z domu, jak się przeprowadzał to również wyszedł z domu, nie mam wrażenia, że miałby się bać wyjścia z domu, jemu to się bardziej nie chce wychodzić z domu, jak beznadziejnie śpi i je taki syf, to najnormalniej siły nie ma. Szczególnie, że z tego co mówił to on przed
No nie był to groźny prank ale nadal go opóźnia, tak samo jak pranki ze strażą go opóźniają xDD
ten content stoi na glinianych nogach i już to mówiłem
Przed kcip miał chyba dychę oszczędności no teraz ma na pewno więcej
Mi chodzi o to że ma mały majątek w