Wpis z mikrobloga

Jak on sobie wyobraża sobie swoje życie za 10-15lat?

@technojezus: p---------e jak moich rodziców w 2013 roku kiedy kupowałem BTC za 700$ xD

Chłopie, jak on zarobi 2 dyszki miesięcznie, dostanie kilka walk (a chłop młody więc ma potencjał) to zarobi kilka baniek, kupi za to 5-10 mieszkań i ma natywne 10-15k miesięcznie i nie będzie musiał już do końca życia pracować w wieku 30-35 lat a ty się martwisz co gość
  • Odpowiedz
@Amigoyamigo: lepszy dusigrosz niż ktoś kto szasta hajsem xD

Chłop jeszcze młody, ogarnie się i jak dobrze wykorzysta potencjał to będzie mu się lepiej żyło niż niejednemu z nas

a typy co piszą "co on będzie robił za 15 lat" to total przegrywy etatowcy co mają zakodowany tylko jeden program - rano wstać do roboty i przerobić 8h xD

Tacy ludzie nie ogarniają, że życie to nie schemat i można
  • Odpowiedz
@Meserole: tacy ludzie nie chodzą do roboty.

Jeśli siedząc w domu zarobisz choć raz w życiu x2-3 tyle co byś zarobił na etacie, to nigdy ci nie przejdzie przez myśl pracować na etacie.

Ja np nigdy nie pracowałem na etacie, bo to strata czasu i życia i te poczucie, że masz kogoś nad sobą, dla mnie to niewolnictwo i myślę, że masz strimerów itp ma podobny mental, inaczej by tego
  • Odpowiedz
@To_The_Moon: w sumie ostatnio tak sobie nad tym myślałem i na poczatku jak uznałem, że its over dla Kuby to uznałem, że jest bardziej over dla nas tzn dla etatowcow. Kuba poszedł świadomie lub nieświadomie po albo wszystko albo nic i na razie wychodzi na tym wcale nie tak źle.
  • Odpowiedz
@Dawul: nie tak źle? Gostek się boi z domu wyjsc? Jak busa zostawił pod blokiem to od razu zrobili widzowie pranka, pasut to chociaż na mieszkanie kiedyś zarobił i ma jakiś tam kapitał z walk/streamow a gej ma opory przed jakimkolwiek inwestowaniem i tak się dziwię że zainwestował w plecak irl i prawnika xd
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55:

nie tak źle? Gostek się boi z domu wyjsc?

Czy ja wiem? Z musialo jak robił zakupy to wyszedł z domu, jak się przeprowadzał to również wyszedł z domu, nie mam wrażenia, że miałby się bać wyjścia z domu, jemu to się bardziej nie chce wychodzić z domu, jak beznadziejnie śpi i je taki syf, to najnormalniej siły nie ma. Szczególnie, że z tego co mówił to on przed
  • Odpowiedz
@Dawul: no i dwa wyjścia wcześniej dostał w------l, akurat był sam więc na każdym wyjściu samemu irl dostał w------l xDDD

No nie był to groźny prank ale nadal go opóźnia, tak samo jak pranki ze strażą go opóźniają xDD
ten content stoi na glinianych nogach i już to mówiłem
Przed kcip miał chyba dychę oszczędności no teraz ma na pewno więcej
Mi chodzi o to że ma mały majątek w
  • Odpowiedz