Kolejna miłośniczka #iphone w tarapatach. Umoczona ręka w tuszu nie sugeruje mocnego procesora pod czaszką albo inaczej dobrego oprogramowania. Patrząc na jej profilowe co widzimy, iphone PRO oraz też mała dziarka. Zero zaskoczenia. Ta grupa to jest pełna iphoniar, widać znają się na związkach i elektronice, tak samo. Może Apple zrobi iTinder? Tylko jabłka bez robaków! Abonament $50, drugie i kolejne zdjęcia po 10$ i nic po polsku! One to kupią. W komentarzu kolejne! #p0lka #zwiazki #tinder
@cyganztorunia: Fajny case dla przegrywów pokazujący, że wcale nie trzeba mieć ryja czy cokolwiek, by rwać lochy aż iskry lecą. Wystarczy nie mieć ojca, być narcyzem, przemocowcem i wyznawać Makiawelizm.
Wtedy ogr podludź obraca sobie p0lki jak chce. Tak, te same, które do ciebie misiu nie poczuły tego no wiesz... hehe czegoś.
@cyganztorunia: Abstrahując od winy tych gości, szokuje mnie, że coś takiego jest legalne i można publicznie udostępniać czyjeś zdjęcia z jakąś paskudną historią (bez dowodów).
@myemye94: fotki z Tinder i FB to i tak są dostępne publicznie ale obsmarowywanie bez dowodów i tylko ze swojej perspektywy no nie jest uczciwe. Myślę że sporo tych panienek jest podobna do tych panów bo swój ciągnie do swego.
@cyganztorunia: No właśnie o to chodzi. Ja nie bronię tych typów, pewnie mają swoje za uszami, ale to jest niebezpieczny proceder, żeby mozna bylo kogos tak bez dowodow obsmarować publicznie. To jest zawsze jednostronne. Kobieta powie, ze facet ją oszukał, a on powie, że to ona go oszukała. Nie wiadomo, jaka jest prawda. Takie rzeczy najlepiej rozwiązywać we wlasnym gronie, a nie publicznie. A jesli doszło do przestępstwa, to na
@myemye94: true, zwłaszcza, że słyszałem o policji co ściga za doxxing (udostępnianie prywatnych zdjęć/danych publicznie) i wrzucają to do kategorii stalkingu. To niczym się nie różni od wydrukowania nagich zdjęć byłej i porozwieszania ich na słupach w mieście za co policja już dekady temu ścigała. Myślę, że spokojnie można coś takiego zgłosić i zadbać o swoje dobre imię prawnie. Nie tylko własciciel grupki dostanie po łapach ale i ta dziewczyna.
Ta grupa to jest pełna iphoniar, widać znają się na związkach i elektronice, tak samo. Może Apple zrobi iTinder? Tylko jabłka bez robaków! Abonament $50, drugie i kolejne zdjęcia po 10$ i nic po polsku! One to kupią.
W komentarzu kolejne!
#p0lka #zwiazki #tinder
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzWtedy ogr podludź obraca sobie p0lki jak chce. Tak, te same, które do ciebie misiu nie poczuły tego no wiesz... hehe czegoś.
xD
@kupkesobieciagne: Jeżeli lubisz karynki to tak