Aktywne Wpisy

mirko_anonim +32
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo

deziom +100
Jedyne co mnie cieszy, że te wszystkie śmiecie zuckerbergi, muski pomagali małpie wygrac, to teraz mają xD
Co innego, że i tak ciągle będą mieli 1000000x lepiej ode mnie, no ale trudno xD
#gielda
Co innego, że i tak ciągle będą mieli 1000000x lepiej ode mnie, no ale trudno xD
#gielda
Kupilibyscie palete mix zwrotow konsumenckich za 3500? Albo ladniej lezaki magazynowe, towar powystawowy, nadmiary magazynowe od panow tak dziaranych (tam jest ich dwoch)? Glosy tez hmm no lubia przeplukac gardlo. U mnie wzbudza to zaufanie! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Palety nieprzebierane, nie sortowane, jak leci, co sie trafi! Napisy niemieckie i w innych jezykach na kartonach.
Jaki chinski bubel Helmut zwrocil to Polak Polakowi Polakiem.
źródło: paletymix
Pobierzi wyciągnął na tym x3
Można w sumie porównać bo też c--j wie co trafisz.
@marsjanin2012: ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Są osoby które kupują boxy za 200 złoty i są zszokowane że nie ma tak produktów Apple.
Sam biznes paletowy nie jest zły, jeżeli masz dobre źródło dostaw, potrafisz i lubisz sprzedawać to idzie na tym utworzyć prawdziwą firmę ale to kawał ciężkiej pracy i bez zaplecza finansowego ( 30-40k) nie dasz rady tego
@Pietrek96: to zadne zaplecze finansowe, mysle ze kazdy pracujacy na uop ma taka zdolnosc kredytowa xd
Zapożyczać się na samym początku biznesu to tak samo idiotyczna jak branie auta w leasing na samym starcie.
Później taki ,,biznesmen" płacze że go koszta prowadzenia zjadają jak mu zyski w---------ą odsetki