Aktywne Wpisy

Arbuzlele +445
blackghost +20
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Z drugiej strony czytam że najlepsze firmy to m.in Ninebot (Segway) - no i tutaj się pojawia pytanie czy to pewniak i nie sfajczy mi chaty ?
Za niedługo ma wyjść najnowszy flagowiec za 4199zł w xkomie i się zastanawiam czy czekać i szarpać. Firma dosyć znana więc ryzyko raczej mniejsze? Chwalą się IPX6/7
#hulajnogaelektryczna #ninebot #elektronika
źródło: Screenshot_6
Pobierzmi się bardzo podoba hulajka Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, tylko z nia jest problem żeby odblokować ja do 25 km/h
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Pieskor: obczaj Kukirina, Kamikaze to ich klon. W ich cene to spoko hulajki są