Wpis z mikrobloga

Od razu piszę to jako żółty dziób w tych tematach, jedyna moja styczność to hulajki Bolt. Szukam hulajnogi elektrycznej i w sumie jedyne na czym mi mega zależy to to żeby się nie sfajczyła xD Po dwóch dniach researchu, natrafiłem na Kamikaze K1 Plus, ale czytam że to typowy chińczyk (tak wiem, 99,99% hulajnóg to ryż) niemniej chciałbym żeby firma która to leca ryżom istniała dłużej niż 3 miesiace, z drugiej strony za 2399 dostajemy 1000W, zasieg pod 80KM, amorki itp. Troche tanio się wydaje, wiec pytanie w głowie - na czym oszczędzali :)

Z drugiej strony czytam że najlepsze firmy to m.in Ninebot (Segway) - no i tutaj się pojawia pytanie czy to pewniak i nie sfajczy mi chaty ?
Za niedługo ma wyjść najnowszy flagowiec za 4199zł w xkomie i się zastanawiam czy czekać i szarpać. Firma dosyć znana więc ryzyko raczej mniejsze? Chwalą się IPX6/7

#hulajnogaelektryczna #ninebot #elektronika
Pieskor - Od razu piszę to jako żółty dziób w tych tematach, jedyna moja styczność to...

źródło: Screenshot_6

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pieskor chińczyka bankowo sobie odblokujesz do 50 km/ h, segwaya może nie dać się odblokować nawet do 30 km/h

mi się bardzo podoba hulajka Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, tylko z nia jest problem żeby odblokować ja do 25 km/h
  • Odpowiedz
niemniej chciałbym żeby firma która to leca ryżom istniała dłużej niż 3 miesiace, z drugiej strony za 2399 dostajemy 1000W, zasieg pod 80KM, amorki itp. Troche tanio się wydaj

@Pieskor: obczaj Kukirina, Kamikaze to ich klon. W ich cene to spoko hulajki są
  • Odpowiedz