@mistejk premium coś ci dało do widoczności? Mi średnio wpada z 3-5 par dziennie(z tych co poprzesuwam w prawo), ale licznik z polubieniami praktycznie stoi w miejscu jakby albo każdy dawał mnie w lewo albo mój profil był praktycznie niewidoczny xD
p0lacy po prostu posiadają parszywe geny i są w większości sub-5
To może panie ekspercie wyjaśnisz nam jak to możliwe, że polki są "najpiękniejsze na świecie" a polacy są "sub 5" jeżeli pochodzą z tej samej populacji i biorą z tej samej puli genowej?
@mistejk: Photofeeler nie jest miarodajny imo, bo jak wyglądasz serio dobrze to większość typów z zazdrości specjalnie da Ci niskie oceny. Ja tam miałem niższy wynik niż Ty, a na tinderze bez premium +99 po około 4-5 dniach
@GoT0Sleep: w ogóle nie jest. Jak już to rateme. Jedyne co to tam krzywa gaussa mocno wypłaszcza skrajne oceny i np. modelki mają 8 z hakiem ale nigdy nie widziałem nic wyżej. Przy ocenach miedzy 7 i 8 sporo różowych pisze pierwsze ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-25 210956
Pobierz@WscieklyIRozjuszonyManlet: chcesz zobaczyć parszywe geny to może spójrz w lustro a od Polaków to się odczep
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTo może panie ekspercie wyjaśnisz nam jak to możliwe, że polki są "najpiękniejsze na świecie" a polacy są "sub 5" jeżeli pochodzą z tej samej populacji i biorą z tej samej puli genowej?
@GoT0Sleep: w ogóle nie jest. Jak już to rateme. Jedyne co to tam krzywa gaussa mocno wypłaszcza skrajne oceny i np. modelki mają 8 z hakiem ale nigdy nie widziałem nic wyżej. Przy ocenach miedzy 7 i 8 sporo różowych pisze pierwsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)