✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mam taki nietypowy problem. Dostałem ostatnio propozycję #praca na stanowisko kreatywne. Warunki pracy są bardzo spoko, tylko zastanawiam się czy mam odpowiednie kwalifikacje zawodowe na to stanowisko. Byłem na rozmowie, zobaczyłem jak wygląda praca na takim stanowisku i zastanawiam się czy w ogóle dałbym sobie radę w tej pracy. Osoba z tej firmy jest chętna mnie zatrudnić i chce żebym dał jej znać jak najszybciej. I nie wiem czy to ja mam za niską samoocenę, czy może mam rację, a ktoś z tej firmy błędnie ocenia moje umiejętności? Myślicie że powinienem spróbować pracy tam?
@mirko_anonim: masz syndrom oszusta ale to nic złego, jeżeli pracodawca chce Cię zatrudnić to tam idź, jak czegos jeszcze nie umiesz to szybko się nauczysz!
Mam taki nietypowy problem. Dostałem ostatnio propozycję #praca na stanowisko kreatywne. Warunki pracy są bardzo spoko, tylko zastanawiam się czy mam odpowiednie kwalifikacje zawodowe na to stanowisko. Byłem na rozmowie, zobaczyłem jak wygląda praca na takim stanowisku i zastanawiam się czy w ogóle dałbym sobie radę w tej pracy. Osoba z tej firmy jest chętna mnie zatrudnić i chce żebym dał jej znać jak najszybciej. I nie wiem czy to ja mam za niską samoocenę, czy może mam rację, a ktoś z tej firmy błędnie ocenia moje umiejętności? Myślicie że powinienem spróbować pracy tam?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Najgorsze się niewykorzystane szanse!