Aktywne Wpisy
Tak się życie potoczyło że na pół roku - rok musimy zamieszkać z narzeczoną u jej rodziców. Tragedii nie ma, fajni ludzie. Ja większość będę pracował. Mieszkanie spore 4 pokojowe ale wiadomo jak to jest. Teraz sprzedajemy swoje mieszkanie które opuszczamy, chwilkę budujemy zdolność, odkładamy i kupujemy większe na początku przyszłego roku. Mieszkał ktoś tak? Na co się nastawić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #milosc
#zwiazki #milosc

Markowowski +231
Buffett ma 400 milionów akcji Coca-Coli https://www.dataroma.com/m/holdings.php?m=BRK. Dziś Coca-Cola wypłaca dywidendę, która wyniosła $0.51 na akcję. Buffett dzisiaj dostanie przelew na 200 milionów dolarów. Taka ciekawostka. A ja muszę z---------ć w kołchozie.
#gielda
#gielda
Czy są na sali #rozowepaski (trochę starsze, tak od 35 lat), które świadomie zrezygnowały z jakichkolwiek związków albo nawet nie próbowały ich spróbować, ale niekoniecznie dlatego że są świadomymi singielkami i to był w pełni ich wybór, ale z nieco innych przyczyn, przez które nie do końca są w pełni usatysfakcjonowane takim obrotem spraw? Np. że względu na zaburzenia, lęki przed bliskością, choroby, spore defekty urody, niereformowalne zakompleksienie albo miały/mają standardy zbyt duże względem tego, co same prezentują, jednak nie chciały ich obniżać (nie oceniam, rozumiem)? I mam tu też na myśli rezygnację z bliskości fizycznej, przytulasy, całusy, seksy. Co was skłoniło do wypisania się z rynku matrymonialnego? Dajecie radę? Jak łatacie tę lukę? Pasjami, przyjaźniami, karierą, innymi wartościami? Z wiekiem przychodzi wam akceptacja czy raczej coraz większe kryzysy?
Proszę też nie rozpoczynać dyskusji, że obecnie każda potwora znajdzie swego amatora i każda może mieć setki spermiarzy, s--s na zawołanie itd. i że nie istnieje#damskiprzegryw, bo w tym poście całkowicie nie chodzi o to, czy istnieje czy nie. ;)
#zwiazki #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Bez tego można prowadzić satysfakcjonujące życie, ma się czas dla przyjaciół i na rozwój pasji. Chodziłam na randki, ale nie pojawiały się głębsze uczucia, nie było takiego połączenia, żebym chciała kontynuować znajomość, aż w końcu pojawiło się wypalenie i
@Gieraryhir
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim:
Ogarnij siebie i satysfakcję z życia w pojedynkę, bo po tekście, że życie byś oddał, aby mieć dziewczynę, aż mną wstrząsnęło. Zero poczucia własnej wartości. Brzmi jak potrzeba uzależnienia szczęścia od posiadania drugiej osoby w życiu. Może znajdą się kobiety, które to zachęci(jest ryzyko, że w większości toksyczne, jak twoje podejście), ale mam wrażenie, że zdecydowaną większość normalnych kobiet zniechęci. :(
@
Rozumiem twoją frustrację. Rzeczywiście w tym wpisie chodziło mi raczej o brak/problemy równie z bliskościa fizyczną. Jednak to, że ktoś ma jednak teoretycznie czy praktycznie łatwy dostęp do seksu, nie oznacza, że nie może czuć się samotny.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta