Wpis z mikrobloga

Najśmieszniejsze w tym autyzmie mikiego jest, że to co pisze ma nieustanną formę jakiegoś "apelu do branży" xD Czyli teoretycznie do takich jak ja. Ale jednocześnie nie chce słyszeć ani słowa informacji zwrotnej od adresatów swoich odezw... Czyli tworzy sobie jakiś wyimaginowany świat i nie chce, żeby mu go rzeczywistość zburzała. xD

Ale to ty dzwonisz farfoclu xD

#nieruchomosci
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@AndresIniesta: typek z internetu spuscił się tu dziś już kilkanascie razy i spuszcza się tak od 5 lat codziennie, włącznie z niedzielami i świętami. Reverse karta na mnie nie zadziała.
  • Odpowiedz
  • 0
@AndresIniesta: swoją drogą to zabawne, że temu chamusiowi udało się zmienić problem w ambicjonalny. Z powodu jego spamerskiej aktywności nie obniżę cenki ani o złotówkę, dla zasady, żeby się zesrał razem z całą tą denną grupką. A jakiś tam mały fragment rynku mam. Chyba nazywamy to niedźwiedzią przysługą. :)
  • Odpowiedz
  • 0
@ryfke: pokaż pierwotny to raz, a operowanie średnią uwzględniającą niesprzedawalne paździerze zawsze bawi to dwa.

Ja w ubiegłym roku podwyższyłem cenę w stosunku od ofertowej o ok 500zł/m2. I co, masz to w tych danych?
  • Odpowiedz
  • 0
@wstanczyk: no przecież do nas pisze: "obniżać cen, obniżać ceny" jakby jednocześnie trzymał się za pindola... xD Rządzący mają obniżać ceny, czy sprzedający? A co do "wyciskania" to próbujcie dalej z tym swoim 2% poparcia. Jak na razie to ja was będę wyciskać xD
  • Odpowiedz
@wypopekX przecież wiadomo, że Janusz cen nie obniży dopóki się go do tego nie zmusi. Za to jak dojdzie do przesilenia, albo zaczną się katastry, to nagle okaże się, że będzie można zejść z marzy.
  • Odpowiedz
  • 0
@wstanczyk: 1. wykopowe spierdoxy o przełożeniu poliycznym 2% (razemki) nikogo nie są w stanie do niczego zmusić. Ustawy o katastrze nie podpisze wam ani Nawrocki, ani Trzaskowski, ani najprawdopodobniej Mentzen.
2. Nie zejdę z marży bo nie chcę i tyle. Zresztą wycie wykopków jest dla mnie przyjemniejsze i bardziej priorytetowe od zarabiania kolejnych pieniędzy. xD
  • Odpowiedz
  • 0
@wstanczyk: rzeczywistość boli? Podać fakty o nikłym poparciu politycznym dla katastru to nie masz nic do powiedzenia.

A co do punktu 2 - co wyczytałeś chłopczyku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz