Aktywne Wpisy

Damianowski +141

conamirko +176
Wojciech Sobierajski mistrzem świata w byciu Wojciechem Sobierajskim
#truestory #mikrokoksy #sport #zdjecieposzkodowanegotrzymajacegoprzedmiot
#truestory #mikrokoksy #sport #zdjecieposzkodowanegotrzymajacegoprzedmiot

źródło: 1000008542
Pobierz
#audi #motoryzacja
źródło: IMG_3437
Pobierz@Polozna504: polak core, ostatnia dekade spedziles pdo kamieniem? Samochod zaprezentowany w takiej formie ponad 8 lat temu, sam pojazd produkowany byl od 2018, ba, nawet zdazyli juz zaprzestac jego produkcji tak samo jak a6c8 xD najnowsze w opór
@Polozna504: daj mi jeden powod dlaczego mieli by w dieslu robic sportowy wydech? zeby super brzmial czy co? zeby para wodna miala super
Jak auto ma pół roku/rok to chyba nie jest takie stare a poza tym to benzyna więc nie wiem po co pierd0lisz coś o jakimś dieslu. Polak core o którym mówisz to właśnie akceptuje takie bzdury bez mrugnięcia okiem a normalny człowiek ma poczucie że go robią w chooya dając takie g---o do sportowej wersji auta.
Elo.
źródło: IMG_1394
Pobierznie znasz sie. to jest oryginalny wydech atrapovic
I to nie jest benzyna, benzyna S7/S6 C8 występowała tylko w USA, niektórych krajach w Azji oraz na bliskim wschodzie i jak już była, to nie miała tych
@Polozna504: o co chodzi ze skoda?
#skoda #motoryzacja
Dobrze, że moje są prawdziwe i od koncernu, który zna się na samochodach :)
źródło: obraz
Pobierz@bruhh: na całe szczęście teraz wprowadzają już nowe generacje. Tym razem wydechy są prawdziwe, ale za to w środku morze piano black i półdotykowe płytki klikające jak chiński pilot do światełek choinkowych xD
@Polozna504: wystarczy wyjsc z piwnicy, tego jezdzi od k---y a kazdy moze wrzucic sobie ten dyfuzor do normalnej wersjii i w 99% tak robia