Siema, jakie macie doświadczenia z supportem w teleelevidenie? Normalnie korzystam z #plusx i jestem zadowolony w 100%. Ale z powodu, że mieszkam w holandii, chciałem sobie pooglądać holenderskie kanały. Plusx ich nie ma, to przeszukując tag przypomniałem sobie o teleelevidenie. Miałem tam konto, na które nie logowałem się 2 lata i nadal działało :) no to doładowałem sobie za 9 euro, kupiłem holenderską playlistę za 3 euro i.... nie działa. Napisałem do supportu, i się pytam czy mam bana? czy mógłby to sprawdzić itp, bo żadnego info nie mam a nie działa. To odpisał mi, żebym zapłacił 50euro to mi odblokuje (w sensie doładować konto za tyle, będzie to dostępne na przyszłe aktywacje list) xD to se myśle - a kupię polską listę dla testów i.... działa. Czyli nie mam bana. Napisałem mu to wczoraj i zero odpowiedzi xD
tak że uważajcie z tym typem bo ewidentnie lubi wyciągać kasę i nic nie robić xD
@WeeR: pytasz się o doświadczenia z supportem to ci odpowiedziałem. Rusek to idiota i tyle. Ciesz się, że bana nie złapałes za to że mu zadałeś pytanie. Musiał mieć dobry dzień ( ͡°͜ʖ͡°)
@pawelas87: Nie skończy bo tam biorą z c+ online i liczą DRM, a nie przez sharing z sat. Nawet jak będą rotować kluczami to o11/xaccel + skrypt i samo się liczy.
@pawelas87: Wybierasz sobie kanał i pyk, masz gotowca: I na to niestety nie ma ratunku bo drm zarówno google'a jak i microsoftu jest rozpykany. Dlatego u pirata masz przekrój wszystkiego w 4k, skaje i inne ultra premiumy nawet z azji. A takie globalne fabryki mają kucy którzy piszą gotowe skrypty które zaciągają kanały i liczą drm z legalnych serwisów go/ott/vod, dodają interwał np. co 10minut i taka playlista z kluczami
@pawelas87: Nawet te słynne strimsy/strumyczki zaciągają link bezpośrednio ze sky go włoskiego z kluczami i na bezczela puszczają u siebie. Sam możesz to dla siebie wykorzystać, patrz pirat nadaje bezpośrednio z serwerów legala, dlatego tak dobrze to działa xD
tak że uważajcie z tym typem bo ewidentnie lubi wyciągać kasę i nic nie robić xD
#iptv #teleelevidenie
Żadne, nigdy nie korzystałem.
<3
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.
Rusek to idiota i tyle.
Ciesz się, że bana nie złapałes za to że mu zadałeś pytanie.
Musiał mieć dobry dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WeeR: tak mu napisz jeszcze ze costam wiecej ci dziala to ci kolejne 50 ojro krzyknie, dziala to dziala, cicho siedz :)
Nawet jak będą rotować kluczami to o11/xaccel + skrypt i samo się liczy.
A duże fabryki robią to automatami.
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-17 081645
PobierzI na to niestety nie ma ratunku bo drm zarówno google'a jak i microsoftu jest rozpykany. Dlatego u pirata masz przekrój wszystkiego w 4k, skaje i inne ultra premiumy nawet z azji.
A takie globalne fabryki mają kucy którzy piszą gotowe skrypty które zaciągają kanały i liczą drm z legalnych serwisów go/ott/vod, dodają interwał np. co 10minut i taka playlista z kluczami
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-17 082411
PobierzTu nie ma o czym gadać. Operator gasi dziurawe dekodery na sat, a online jest i będzie dziurawe xD
A zaczęło się od tego:
Sam możesz to dla siebie wykorzystać, patrz pirat nadaje bezpośrednio z serwerów legala, dlatego tak dobrze to działa xD
źródło: 1111
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-03-17 085430
Pobierz