Wpis z mikrobloga

Siema, jakie macie doświadczenia z supportem w teleelevidenie? Normalnie korzystam z #plusx i jestem zadowolony w 100%. Ale z powodu, że mieszkam w holandii, chciałem sobie pooglądać holenderskie kanały. Plusx ich nie ma, to przeszukując tag przypomniałem sobie o teleelevidenie. Miałem tam konto, na które nie logowałem się 2 lata i nadal działało :) no to doładowałem sobie za 9 euro, kupiłem holenderską playlistę za 3 euro i.... nie działa. Napisałem do supportu, i się pytam czy mam bana? czy mógłby to sprawdzić itp, bo żadnego info nie mam a nie działa. To odpisał mi, żebym zapłacił 50euro to mi odblokuje (w sensie doładować konto za tyle, będzie to dostępne na przyszłe aktywacje list) xD to se myśle - a kupię polską listę dla testów i.... działa. Czyli nie mam bana. Napisałem mu to wczoraj i zero odpowiedzi xD

tak że uważajcie z tym typem bo ewidentnie lubi wyciągać kasę i nic nie robić xD

#iptv #teleelevidenie
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WeeR: pytasz się o doświadczenia z supportem to ci odpowiedziałem.
Rusek to idiota i tyle.
Ciesz się, że bana nie złapałes za to że mu zadałeś pytanie.
Musiał mieć dobry dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pawelas87: Wybierasz sobie kanał i pyk, masz gotowca:
I na to niestety nie ma ratunku bo drm zarówno google'a jak i microsoftu jest rozpykany. Dlatego u pirata masz przekrój wszystkiego w 4k, skaje i inne ultra premiumy nawet z azji.
A takie globalne fabryki mają kucy którzy piszą gotowe skrypty które zaciągają kanały i liczą drm z legalnych serwisów go/ott/vod, dodają interwał np. co 10minut i taka playlista z kluczami
lelele112233 - @pawelas87: Wybierasz sobie kanał i pyk, masz gotowca:
I na to niestet...

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-17 082411

Pobierz
  • Odpowiedz
@pawelas87: Nawet te słynne strimsy/strumyczki zaciągają link bezpośrednio ze sky go włoskiego z kluczami i na bezczela puszczają u siebie.
Sam możesz to dla siebie wykorzystać, patrz pirat nadaje bezpośrednio z serwerów legala, dlatego tak dobrze to działa xD
lelele112233 - @pawelas87: Nawet te słynne strimsy/strumyczki zaciągają link bezpośre...

źródło: 1111

Pobierz
  • Odpowiedz