Wpis z mikrobloga

Obejrzałem tego IRL z grilla Boxdela i nasuwa się mi się pytanie czy Boxdel mieszka sam ? Ta jego chata jest ogromna, to można powiedzieć już taki mały pałac bo tyle pomieszczeń, korytarze, schody itp. Na jego miejscu bym się bał tam samemu mieszkać, zwłaszcza po tylu krzywych akcjach, wystarczy, że pies o coś zahaczy, coś spadnie np z przeciągu i zawał na miejscu czy ktoś mnie nie odwiedził, czy to może znowu służby. Nie do końca rozumiem po co mu taka wielka chata, ale spoko. Ile tam było osób wczoraj a ile jeszcze było miejsca dookoła w tym salonie.
Ogólnie mało się działo, ale z taką ekipą po alko jest potencjał na dymy tylko Boxdel nie może ich blokować.
Ten Pesel to chyba został gwiazdą, ile ludzi poznał i miał okazję z nimi posiedzieć, pogadać, ile ludzi ze świata freaków mu stawiało różne rzeczy, masakra.
Tak obserwowałem tych wszystkich ludzi i najbardziej normalny z nich wszystkich jest Erwin Burzyński. Wydaje się on mega spoko ziomkiem, nie przechwala się, nie mówi ciągle o galach, o kasie jak większość osób tam, taki normalny chłopak. A tak poza nim to Labryga może czasem ma głupkowate zachowanie, ale wydaje się spoko jako taka zwykła osoba na co dzień.
#famemma
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach