Aktywne Wpisy

tomekb1999 +271
Wkurzają mnie przymocowane nakrętki przy kefirach i jogurtach pitnych bo jak pije z tym to kapie mi po mordzie, a jak próbuję to oderwać to się upaćkam albo wyleję ten jogurt.
#niepopularnaopinia #oswiadczenie
#niepopularnaopinia #oswiadczenie

Lewusx +151
24 dni do debiutu w IFBB PRO. (federacja gdzie moze startowac w mojej kategorii okolo 15 polakow obecnie, bardzo prestizowa)
Kalorii jeszcze mniej, aktywnosci jeszcze wiecej, ale zaczyna sie robic konkretnie. :)
@Poemat walcze o te pozy bokiem i wychodzi co raz lepiej.
Kalorii jeszcze mniej, aktywnosci jeszcze wiecej, ale zaczyna sie robic konkretnie. :)
@Poemat walcze o te pozy bokiem i wychodzi co raz lepiej.

źródło: F3AC234C-861C-4E41-A8CD-F29CA727A315
Pobierz
W Kolonii na środku Wiener Platz postawiono publiczne toalety które wyglądają właśnie tak. Samo miejsce znane jest z dużej ilości narkomanów, dilerów, dziwnych bezdomnych oraz innych pokemonów.
Idealne miejsce by dostać biegunki albo pooglądać sobie sikające dziewczyny.
Ten kraj do zarządzania zatrudnia chyba największych kretynów jakich znajdą na uniwersytecie. Przecież na takie beznadziejny pomysł nie wpadłby nawet średnio rozgarnięty śmieciarz. Kto to zatwierdził? Kto to zaproponował?
#niemcy #bekazpodludzi
źródło: A160F24F-AFE2-4AAA-A640-027FEBED4A63
PobierzW kwestii prywatności i tak nic nie przebije Amsterdamu i publicznego pół - pisuaru, otwartego praktycznie zewsząd, gdzie musisz z chu.em w ręku lać na jakąś blachę, a co sekundę mija Cię pieszy z centralnym widokiem na kindybała xD
Gdzie on się znajduje?