Wpis z mikrobloga

osobiście uważam że jeśli gier kupiłeś za mniej niż połowę ceny sprzętu to się on marnuje

@marcus777 : Czyli jeśli ktoś kupił Series S za ~1300zł, a potem wydał 700zł na Call of Duty i Fife to konsola była znakomitym dealem, a jeśli inna osoba ograła w tym czasie 15 perełek kupując na promkach po ~40zł sztuka to już marnuje konsolę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Źle do
  • Odpowiedz
@marcus777: ciezko mi to policzyc, na g2a mam w historii zakupow kilka tysiecy na gift cardy
pudelka jak ostatnio probowalem zliczyc to pewnie jakies 15 tysiecy
ta kwota mnie tylko utwierdza w przekonaniu ze granie na PC jest o wiele tansze, ja np. nie mam problemow z piractwem i wiele gier gdybym mogl to bym ogral za 0 zl
  • Odpowiedz
osobiście uważam że jeśli gier kupiłeś za mniej niż połowę ceny sprzętu to się on marnuje

@marcus777: Osobiście uważam, że jeśli liczysz takie rzeczy, to albo nie stać cię na konsolę, albo jesteś na utrzymaniu rodziców. Kto normalny, kto pracuje i zarabia liczy w ogóle takie rzeczy? Jaki to ma mieć wyznacznik? Żaden. Kalkulacja całkowicie z d--y.
  • Odpowiedz
@marcus777 seriesx mam od premiery, gamepass jakies 150zl przez ostatnie kilka lat (vpn, na pol z kumplem), gry aaa czekam, az beda za ok 70zl (cyberpunk i cala reszta).
  • Odpowiedz
@marcus777: Kupiłem PS5 trzy-cztery miesiące po premierze za ok. 2700pln (bundle z dwoma padami). Na gry i abonamenty wydałem już chyba drugie tyle (większe tytuły kupuję fizycznie i najczęściej na premierę, poza tym sporo cyfrowych kiedy jest jakiś deal lub gdy nie ma fizycznego wydania).
  • Odpowiedz