Wpis z mikrobloga

W związku z tym, że olxdata wyszła z podziemi, stała się głównym narzędziem analitycznym w Polsce XD i jest cytowana przez media głównego nurtu, postanowiłem zrobić kilka drobnych zmian aby trochę profesjonalniej to wyglądało.

W najbliższym czasie zamierzam:

- połączyć obie aplikacje w jedną : olxdata i kalkulator-kredytowy
- wystawić to po jakąś sensowną domeną (jeszcze nie zdecydowałem jaka nazwa będzie odpowiednia dla obu aplikacji - może macie jakieś pomysły)
- dodać i prowadzić jakiś profil na wykopie powiązany nową domeną

Jak wam czegoś jeszcze brakuje z funkcjonalności to piszcie, być może znajdę czas aby to dodać.

Na tą chwilę usuwam swój aktualny profil z wykopu i niedługo wracam z czymś bardziej powiązanym z nowym portalem aby uciąć takie wypowiedzi jak "Portal jak portal, bardziej zabawka ...".
Może i zabawka, jednak prezentowane dane nigdy nie były prze zemnie manipulowane a przedstawione wykresy są bez komentarza i do indywidualnej analizy każdego odwiedzającego.

W razie czego mi napisać wiadomość za pomocą https://buycoffee.to/olxdata

Macie jakieś ciekawe pomysły na nazwę portalu aby nie było w nazwie olx?

#nieruchomosci
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wystawić to po jakąś sensowną domeną (jeszcze nie zdecydowałem jaka nazwa będzie odpowiednia dla obu aplikacji - może macie jakieś pomysły)

@pastibox: Deweloperuch
  • Odpowiedz
@pastibox: bardzo cenie twoja pracę i wkład w walkę z mafia polityczno-dewelopersko-landlordowsko-flipersko-bankową ciemiężącą młodych Polaków wysokimi cenami czynszów i mieszkań.
Masz jakiegoś patronite czy tam buy coffe?
  • Odpowiedz
jeszcze nie zdecydowałem jaka nazwa będzie odpowiednia dla obu aplikacji - może macie jakieś pomysły

@pastibox: Pojadę klasyką:
porownarexpol.pl
  • Odpowiedz