Aktywne Wpisy

wykop +117
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych

źródło: Wielkanoc
Pobierz
hacerking +58
Mam pytanie, czy ja jestem jedynym fanem #cdaction którego razi to, iż #rozowepaski przy swoim pierwszym filmie na kanale od razu odsłania dekolt?
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt

źródło: 39b439a077156d4014daca71bb0ce2cfc318b3927ab7d34acf0ae383a40fd80f
Pobierz
W najbliższym czasie zamierzam:
- połączyć obie aplikacje w jedną : olxdata i kalkulator-kredytowy
- wystawić to po jakąś sensowną domeną (jeszcze nie zdecydowałem jaka nazwa będzie odpowiednia dla obu aplikacji - może macie jakieś pomysły)
- dodać i prowadzić jakiś profil na wykopie powiązany nową domeną
Jak wam czegoś jeszcze brakuje z funkcjonalności to piszcie, być może znajdę czas aby to dodać.
Na tą chwilę usuwam swój aktualny profil z wykopu i niedługo wracam z czymś bardziej powiązanym z nowym portalem aby uciąć takie wypowiedzi jak "Portal jak portal, bardziej zabawka ...".
Może i zabawka, jednak prezentowane dane nigdy nie były prze zemnie manipulowane a przedstawione wykresy są bez komentarza i do indywidualnej analizy każdego odwiedzającego.
W razie czego mi napisać wiadomość za pomocą https://buycoffee.to/olxdata
Macie jakieś ciekawe pomysły na nazwę portalu aby nie było w nazwie olx?
#nieruchomosci
@pastibox: Deweloperuch
Masz jakiegoś patronite czy tam buy coffe?
@pastibox: betonometr
@pastibox: Pojadę klasyką:
porownarexpol.pl
@pastibox może ilemieszkan.pl czy coś takiego