Aktywne Wpisy

Bunch +75
Standardzik
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow

źródło: temp_file3180717902423487796
Pobierz
Rabusek +23
Dostałem auto zastępcze, chyba jakieś świeże z 2024 / 2025
Od kiedy jest nakaz walenia dźwiękami jak kierowca przekracza prędkość? Jadę obwodnica, łapie mi znak 40km/h i potem kilka minut pikania żebym zwolnił
Okazuje się że tego NIE MA w ustawieniach, tak jak istopa: TRZEBA PO KAŻDYM WŁĄCZENIU AUTA TO KLIKNĄĆ!!!
To
Od kiedy jest nakaz walenia dźwiękami jak kierowca przekracza prędkość? Jadę obwodnica, łapie mi znak 40km/h i potem kilka minut pikania żebym zwolnił
Okazuje się że tego NIE MA w ustawieniach, tak jak istopa: TRZEBA PO KAŻDYM WŁĄCZENIU AUTA TO KLIKNĄĆ!!!
To

źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
sie boje o to wypalenie, a tez nie chce sie martwic ogladajac, ze zaraz mi sie cos wypali
nie ogladam tvp po 11 h dziennie, ale jakies gierki czlowiek potrafi latami grac po 1-2h dziennie
#tv #telewizory #lg #led #elektronika #technologia #monitory #miniled
#oled
@wujek_srednia_rada @Milegodniawszystkim: obecne generacje się nie wypalają tak jak jeszcze te parę lat temu.
Mam LG C2 którego używam w najgorszy możliwy sposób, jako monitor, masa statycznych elementów, praca po wiele godzin. 3 lata zero wypalenia. Nie wiem ile godzin natrzaskałem, ale myślę że sporo. Nie słyszałem też o problemach z
do tego local dimming powoduje migotanie (ważne jak ktoś jest wrażliwy i dłuższe siedzenie go męczy)
za kilka miesięcy lub dłużej powinny wyjść nowe modele na IPS
generalnie ten miniled jest dobry a nawet lepszy od OLEDOW (wg niektorych) w dzień, dzięki dobrej jasnośći
OLEDY lepiej wieczorami