Wpis z mikrobloga

@czlowiekbutelka dobra energooszczędna chata postawiona na ocieplonej płycie fundamentowej ze zintegrowanym ogrzewaniem w dodatku ładnie wykończona a Skawina to faktycznie rzut beretem od Krakowa w dodatku to bardzo ładna okolica pełna zieleni.

Dla samej płyty Legalett warto też taką mam i jest doskonała
  • Odpowiedz
@czlowiekbutelka dobra energooszczędna chata postawiona na ocieplonej płycie fundamentowej ze zintegrowanym ogrzewaniem w dodatku ładnie wykończona a Skawina to faktycznie rzut beretem od Krakowa w dodatku to bardzo ładna okolica pełna zieleni.

Dla samej płyty Legalett warto też taką mam i jest doskonała

@Afrobiker: Nie wiem czemu, ale brzmi jakby to była twoja oferta
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer: zależy od wielkości działki, rodzaju ogrzewania, ocieplenia ścian/dachu, wiaty/garażu, ogrodzenia, wykończenia, wyposażenia. Nie da się stwierdzić czy tanio czy drogo po tym obrazku
  • Odpowiedz
@inkill patrz wyżej masz linka dobra energooszczędna chata na działce 9,5 ar za takie pieniądze warta rozważenia bo w Krakowie za taki hajs mieszkania o podobnym metrażu raczej nie kupisz chyba że w stanie deweloperskim więc trzeba doliczyć jeszcze 200k na wykończenie.
  • Odpowiedz
Ładnie was sprali, jeżeli uważacie że za dom który nawet nie jest murowany należy się

@Notabene: ściany z pustaka H+H ocieplone 15 cm styropian oraz ściana szczytowa wełna mineralna 15cm

O co ci chodzi z tym niemurowanym?
  • Odpowiedz
@Notabene: ile domów wybudowales ze piszesz , ze jest to wart 1/4 ceny?

wybujesz mi taki ? płacę 1/2 tej ceny. Popatrz jaki zysk bedziesz mial.

wchodzisz w to ? czy kolejny mitoman ktory nie ma pojecia o czym pisze.
  • Odpowiedz
@czlowiekbutelka nie mam pojęcia bo mój już stoi więc obecnych kosztów już nie ogarniam. Ja zapłaciłem trochę ponad 200k. Trzeba zaznaczyć że w tym masz już pełną instalacje ogrzewania na poziomie zero.
  • Odpowiedz