Aktywne Wpisy

Daleth2202 +3
Zróbmy taką zabawę. Jeśli w pamięci utkwił ci tekst z reklamy sprzed wielu lat, napisz go w komentarzu. Jeśli widzisz tekst który pamiętasz, zaplusuj. Jeden tekst = jeden komentarz. Zaczynam
Dłuższe życie każdej pralki to Calgon
maliczek +54
Cześć, wczoraj @Noct napisał do mnie z pytaniem jak idzie prowadzenie knajpy, którą otworzyłem w czerwcu ubiegłego roku na #krakow #kazimierz, więc przygotowałem krótki update.
Otóż nie zbankrutowałem (jeszcze) i nawet całkiem nieźle idzie. Od otwarcia lokal ani razu nie był na minusie, choć większość "zysku" była raczej symboliczna i szła na inwestycje: nowe butelki na barze (mam dość obszerny wybór dobrej jakości alkoholi), upgrade wystroju, lustra,
Otóż nie zbankrutowałem (jeszcze) i nawet całkiem nieźle idzie. Od otwarcia lokal ani razu nie był na minusie, choć większość "zysku" była raczej symboliczna i szła na inwestycje: nowe butelki na barze (mam dość obszerny wybór dobrej jakości alkoholi), upgrade wystroju, lustra,

#srajzwykopem #gownowpis #przemyslenia #ekologia
https://g.pl/news/7,188150,31762101,rynek-podbija-papier-toaletowy-wielokrotnego-uzytku-kolejny.html#s=amtp_pnHP_gallery_button
źródło: 9d2af5b520703318f754a137ffbfde17caa21eea16c1427817c525884601cde9
Pobierz