Aktywne Wpisy

mirko_anonim +438
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

sforce +126
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .
#bekazpisu #pis #polityka
@Ravau23: nie, a czemu miałby być? Z tego co się orientuję ma swój wybieg na żoliborzu.
Kto poczuł, ten pierdnął.
@PietrekSpodKrakowa: on jest zbyt słaby. Na bank się rozpruje, bo nie zniesie więzienia. To nie Wąsik czy (zwłaszcza) Kamiński, gdzie jestem przekonany, że by wzięli na przetrzymanie, ludzie typu Szmatecki czy Węgier tygodnia nie wytrzymają.
@PomidorovaLova: @xxxmen @PietrekSpodKrakowa No ale skoro zmarła pare dni po przesłuchaniu to prokuratura ma wszystkie informacje od niej, więc Kaczafi zostanie obalony?
@PomidorovaLova: mirko to jeden wielki psychiatryk xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@an-drzej: niestety PO nie chce robić polityki tańcem na grobach, w przeciwieństwie do kaczora (-‸ლ)