Aktywne Wpisy
walicwasss +922

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +279
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!

źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz
Miałem nadzieję, że skoro Meksyk nie pije już tyle czasu to może mu IQ skoczyło o kilka punktów, ale chyba nie, może nawet wręcz przeciwnie - no chyba, że z biegiem czasu zapomniałem jak bystry jest nasz najstarszy nastolatek świata.
Poza dosłownie kilkoma wypowiedziami które jakby przypadkiem trafiają w sedno i trzymają się kupy to głównie bredzi i duka. Kilkukrotnie nie rozumie pytań albo totalnie rozmija się z poruszonym przez stonogę problemem.
Całe w ogóle szczęście, że w pewnym momencie mu stonoga przerwał to nakreślenie genezy uniwersum bo gdyby nie to to materiał miałby pewnie z 6 godzin XD z czego połowa stanowiłaby dukanie meksyka.
Liczyłem, że rozmowa z nim więcej wniesie do dyskusji i się przeliczyłem. Z Meksykiem jako punktem odniesienia tym jaśniej błyszczy Barnej ze swoimi koherentnymi i przemyślanymi wypowiedziami, niemal bez dukania i powtarzania się. Po raz kolejny zwracam uwagę na to, że radzi on sobie świetnie zarówno merytorycznie jak i pod względem prezencji. Wydaje mi się, że nawet jako osoba która zupełnie nie zna tematu i ogląda rozmowę z nim myśli 'to jest gość który wie co mowi'.
Teraz czekamy na srawka. Jeśli dowiazą alprę do BB i się zgodzi na tę rozmowę to stonoga go zdominuje tak, że będziemy mieli w uniwersum nowego przecwelonego.
Ale znając życie jaj mu na to nie wystarczy.
#kononowicz #stonoga #mexicano
'przerwiesz mu w końcu? Bo nie mam aż tylu naczyń żeby tu siedzieć do jutra'