Wpis z mikrobloga

Niesamowite jaka jest różnica między filmami ojwojtka a podróże wojownika, ta sama wycieczka, to samo zostało im pokazane i to dosłownie, a jednak tak różne filmy z korzyścią dla ojwotka oczywiście.

Tak btw zadziwia mnie jak taki kraj dalej istnieje w naszych czasach i ile jeszcze bedzie istniał. Obstawiam, że zrobić zamach to nie jest problem, pytanie czemu nikt jeszcze tego nie zrobił

#korea #koreapolnocna #ojwojtek #podrozewojownika
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anty_Chryst: ja nie wiem gdzie wy widzicie tą przepaść, zwłaszcza w tej Korei. Oboje pokazali tyle co im pozwolili pokazać czyli prawie nic, z tym że wojtek zrobił dłuższe nagrania. A miał dłuższe dlatego bo pająk mówił że kazali im nie brać profesjonalnego sprzętu, i większość kręcił telefonem, gdzie wojtek se śmigał normalnie z lustrzanką (jeszcze większy ten mikrofon trzeba było wziąć). Te jego rozmowy z przewodniczką były takie że
michalxd21 - @Anty_Chryst: ja nie wiem gdzie wy widzicie tą przepaść, zwłaszcza w tej...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 3
@michalxd21 no skoro dużo ludzi widzi przepaść, widać to nawet w komentarzach pod filmami pająka to chyba coś musi być na rzeczy. A przepaść jest chociażby w rozmowach z ludźmi tam, pająk z nikim nie gadał, a wojtek zagadywał do każdego co się fajnie ogląda. Film pająka był na zasadzie odpalenia google maps i jeżdżenie sobie po street view, tu jest pomnik, tu sobie idziemy na górę, tu do hotelu i
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: no tylko że różnica jest taka że wojtek poleciał tak kręcić dokument, a pająk poleciał kręcić vloga z 180 któregoś kraju świata którego odwiedzał. Dla jednego to była jakaś misja i spięcie dupska, a dla drugiego to samo co robił wcześniej. I to stąd ta różnica. Ja tam ich oglądam raczej rzadziej niż częściej, bo obu nie trawię zbytnio, ale pająka mi się lepiej oglądało, bo u wojtka chciał
  • Odpowiedz
  • 8
@michalxd21 czy ja wiem czy pająk poleciał nakręcić tylko vloga, chłop nasrał pięć filmów na ten temat także twoja narracja średnio się spina. Po prostu zrobił to gorzej i tyle. Sam fakt pokazania ichniekszych telefonów, podróbek sprita czy fanty lub ich słodyczy to już jest duży plus. Możesz sobie gadać, że tylko ignoranci nie wiedzieli, że w Korei są telefony i odpowiedniki dla każdej aplikacji ale szczerze powiedziawszy żyjąc sobie ma
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: nasrał 5 filmów z czego jeden to była rozmowa z wojtkiem o wyjeździe, a drugi to odpowiedzi na pytania widzów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No to właśnie jesteś takim samym ignorantem, o których pisałem, bo co mnie obchodzi że nie rozmyślasz, najwyraźniej nigdy się nie interesowałeś tematem jak wyglądają takie państwa. Na kimś kto nigdy nie widział psa i nie rozmyślał na co dzień jak
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: @michalxd21 Sorry że odświeżam trupa ale moim zdaniem wartość takich filmów jest zerowa. Wiadomo że tam jest wszystko wyreżyserowane i to taki komunistyczny Disneyland dla obcokrajowców. Ba robiąc takie "filmy podróżnicze" stajesz się nijako propagandzistą kraju i dlatego pozwalają im nagrywać. Kiedyś pamiętam oglądałem jakiś dokument z korei północnej i angol został zaprowadzony do mieszkania pracowniczego z kobietą która niby tam mieszkała. Gościu był inteligentny więc poprosił by
  • Odpowiedz